Fem fede lofttrapper

Vil du skabe mere plads i din bolig, så vil en lofttrappe være et must-have. Med en loftlem med stige kan du udnytte den ubenyttede plads i din bolig, så du får adgang til mere plads. I artiklen bliver du introduceret for fem fede lofttrapper, som du kan overveje at købe til dit hjem.

loftrappe

1.     Dolle BD 30 lofttrappe

Dolle BD 30 er en brandklassificeret lofttrappe, som byder på brandmodstand på 30 minutter for hver side. Lofttrappen er meget nem at male og lakere takket være de skjulte hængsler. Lemmen er udstyret med en hængelås og er grundmalet hvid, hvilket har været med til at give loftlemmen et flot og elegant udtryk.

Dolle DB 30 er fremstillet af et robust og slidstærkt materiale, hvor man har udstyret trappen med skridsikre plastfødder. Selve stigen er fremstillet af fyrretræ samt skridsikre trin af bøgetræ. Modellen byder på et specialudviklet og avanceret fjedresystem, som har gjort trappen særlig håndterbar.
Det er en af de mest populære lofttrapper lige nu, som vil passe ind i langt de fleste hjem.

2.     Dolle Clickfix 56

Dolle Clickfix 56 er en rigtig god alternativ lofttrappe, som vil falde i de flestes smag. ClickFix er i øjeblikket en de mest populære og anerkendte lofttrappeserier på markedet. Der er tale om en helt unik teknologi, som er kendt for hurtig montering og isolering i en klasse for sig.

Dolle Clickfix 56 anslås at veje omkring 25 % mindre end traditionelle lofftrapper. Trappen er udviklet med idéen om, at den skal være mulig at montere uden brug af værktøj. Dermed er det en loftlem med stige, som kan monteres af én person på ganske kort tid.

Takket være den gode isolering og konstruktion så har det været muligt at forhindre varmetab, hvilket kommer dine varmeregninger til gode. Såfremt du ønsker at opnå ekstra højde på trappen, så er det muligt at tilkøbe forlængersæt.

3.     Dolle Columbus

Dolle Columbus er ligeledes en populær lofttrappe, som også er kendt som en harmonikatrappe. Trinene byder på store træflader og har desuden skridsikre trin. Dolle Columbus er henvendt til de forbrugere, som ønsker en trappe, som kun fylder minimalt i boligen. Ydermere er det en lofttrappe, som er særligt egnet til boliger med ekstra store loftshøjder.

Den flotte og elegante trappe er simpel at male og lakere ved behov. Tilmed er det en trappe, som er nem at montere, vedligeholde og betjene.

4.     Dolle GM 4

Dolle GM 4 er en stållofttrappe, som stilmæssigt skiller sig ud fra de fleste andre lofttrapper.  Det er naturligvis en brandklassificeret lofttrappe, som har toplem og tætningslister. Der er Rockwoll isolering, hvilket er en isoleringstype i verdensklasse.
Trinene er skridsikre, og øverste trin er fæstnet i karmen. De solide materialer og den gode isolering har været med til at udvikle en lofttrappe med lang holdbarhed.

5.     Dolle Mini

Er du på udkig efter en mindre lofttrappe, så kan du overveje Dolle Mini, som er udviklet til meget små hulmål. Dermed er det muligt at montere trappen på tværs af spærene. Udvikleren har desuden haft stor fokus på sikkerhed og komfort.

Der er rigtig god balance takket være det indbyggede fjedresystem. Man har desuden lykkedes med at designe og udvikle en praktisk lofttrappe, som har et flot look og god isolering.