Bedre Hus Og Have > Fem ting, der kan gøre din festival bedre

Fem ting, der kan gøre din festival bedre

Friends sitting on grass using smartphone at music festival

Hvis du skal på en festival med overnatning, så er der mange ting, du skal huske. Det er ikke alle ting, der er direkte relevante. De kan dog være med til at gøre din festival markant bedre. Derfor er det også anbefalelsesværdigt, at du medbringer sådanne ting, når du skal på festival – særligt hvis du skal afsted til Roskilde Festival med overnatning.

 

1. Medbring altid godt med beklædning

Det er vigtigt, at du altid har godt med beklædning med, når du skal på festival. Det er noget, der gør sig gældende, uanset om det er godt vejr eller ej. Du bruger stort set altid mere tøj end, hvad du egentlig havde planlagt, fordi du bliver nødsaget til at skifte flere gange i løbet af dagen. Derfor bør du også altid sørge for at tage ekstra tøj med.

 

2. Damper du? Husk ekstra e-væske

Hvis du er hyppig damper på din e-cigaret, så er det også vigtigt, at du søger for at have ekstra e-væske med. Du vil med garanti komme til at bruge din e-cigaret mere end, hvad du normalt gør derhjemme. Hvis du gerne vil sikre dig, at du bestiller nyt e-væske til din e-cigaret, så læs mere her, hvor du kan finde et stort udvalg til rigtig gode priser.

 

3. Tag altid kontanter med

Der skal ikke være nogen tvivl om, at det ofte er meget nemmere for dig at betale med kontanter, når du er på en festival. Der er altid lang kø og godt fyldt ved samtlige boder og telte, så derfor er det også en god idé, at du sørger for at tage kontanter med. Hvis du vælger at gøre dette, så sørg dog for, at de gemmes på meget sikker vis i dit telt.

 

4. Gå ikke ned på alkohol

Hvis planen er, at du skal overnatte i telt, når du er til Roskilde Festival, så kræver det også, at du medbringer alkohol til hele festivalen. I denne forbindelse skal det understreges, at du ikke bør undervurdere mængden af alkohol. Du vil – med stor sandsynlighed – drikke mere end estimeret, mens der også er noget, der ender med at gå til spilde.

 

5. En god højttaler til din camp

Hvis du skal have en lille camp sammen med en gruppe af dine venner, så skal der ikke være nogen tvivl om, at det er vigtigt, at du sørger for at medbringe en god højttaler. Det er naturligvis noget, der i høj grad er med til at skabe en rigtig god stemning i campen.

Christian fra Bedre Hus og Have

Bedre Hus og Have er skabt for at give dig inspiration samt guides til huset og haven. Jeg har mere end 300 online artikler bag mig og er udpræget hobbymand trods min akademiske uddannelse.

Flere indlæg - BedreHusogHave

Kurv

Velkommen til Bedre Hus og Have
- vi ønsker at bidrage med positivitet, inspiration, guides og ideer til hjemmet. Derudover anmelder vi relevante produkter og samler de bedste, samt billigste priser fra webshops.

Nyhedsbrev

 

 

Vi holder ferie og kan desværre ikke ekspederer ordrer. Luk