Havestole

Vi har samlet et stort udvalg af havestole her. Det kan være en god inspirationskilde til når du skal vælge dine næste havestole. Udvalget af stole er fra et bredt udvalg af danske webshops som har dem på lager og er hurtige til at sende dem. Derudover tilbyder flere af disse webshops GRATIS LEVERING.

I det følgende kan du læse mere om:

  1. Følgende webshops har gratis levering:
  2. Havestole – Vedligeholdelse.
  3. Steder at købe havestole online.
  4. Konklusion

Havestole

Følgende webshops har gratis levering:

Du kan altid se hvad leveringen / fragten koster på den givne webshop. Det skal de oplyse dig inden du bestiller dine varer. Når der er tale om havemøbler er det ikke ualmindeligt at leveringen er ret dyr. Den kan godt ligge på omkring kr. 300,-

Havestole – Vedligeholdelse

Træhavestole

Træhavestole kræver mere arbejde i forhold til at gøre dem klar til sommerens sol. De skal nemlig have olie, og ja minimum hvert år hvis de skal fremstå rigtig flotte. Du kan give dem træolie, teakolie, linolie eller i mindste instans maling. Typisk skal man kun slibe dem groft hvert andet år, men du skal slibe dem let og give dem trærens hver gang inden du giver dem olie eller maler dem. Husk også at vælge en UV-beskyttende olie eller maling hvis det er muligt.

Plastik havestole

Plastik havestole skal ikke have olie, de kan klares med en klud / svamp og så de klar til den kommende sæson. Husk at bruge bilshampoo på dine plastik havestole. Du kan også lave en blanding af klorin og vand, og efterfølgende give dem autovoks så de ikke bliver ru i overfladen. Plastik havestole har det med over tid at knække pga. plastikken bliver mør.

Nu ved du lidt om hvilke havestole du har temperament til at have i din have. Som sagt kræver træhavestole lidt ekstra arbejde hvis de skal holde flere år, men så holder de oftes også længere end plastik havestolene.

Steder at købe havestole online

WhiteAway.dk

Unoliving.com

Trendyliving.dk

 

 

Her er et lille udvalg af modeller som sælges på ovenstående links – kronologisk rækkefølge.

WhiteAwayUnolivingTrendylivingXLBygOnlinefurniture

Konklusion

Jeg vil altid købe træ havemøbler, primært på grund af udseende. De er flottere end plastik men man skal også tage højde for de er dyrere. Dog med lidt vedligeholdelse kan de holde mange flere år, og til sidst kan de altid overmales eksempelvis med hvid maling.