4 ting du skal holde øje med i dit hjem

4 ting du skal holde øje med i dit hjem

Vi bruger mange timer hver dag i vores hjem, og derfor er det vigtigt, at vi også har et hjem, som holder os sunde og raske. Det kan ikke nytte noget, hvis vores hjem er det, som gør os syge, da det er her, at vi gemmer os, når vi ikke har det godt.

Der er en række ting i dit hjem, som du skal holde øje med, hvis du vil være sikker på, at du lever et sted, hvor din krop har lyst til at bo i mange år.

Hvordan er din seng

Det har måske ikke så meget med selve din bolig at gøre, men det er en vigtig ting at fokusere på. Mange har ondt i ryggen, fordi deres seng ikke er særlig god. Hvis du har købt en billig madras, så skal du regne med, at den allerede efter et år eller to ikke er særlig god for din krop.

Vi vil i stedet anbefale dig, at du investerer i en dyrere madras, som er langt bedre for din krop.

Hvis du vågner op om morgenen og har ondt i hele kroppen, så er din seng ikke god nok. Desuden skal din seng også give dig en god nattesøvn, så hvis du hele tiden er træt, er det værd at kigge nærmere på din seng. En god seng kan dog være dyr, så vi forstår godt, at du valgte at spare penge på den. Men tænk på hvor mange timer du bruger i din seng hver dag. Hvis du ikke har råd til en ny seng, kan det være, at du skal overveje at låne penge til den. Du kan læse mere om den mulighed her.

Hvis du fortsætter med at være træt, er det en god idé også at gå til lægen, for det kan være, at det ikke kun er din seng, som gør dig dårlig.

Utætte vinduer

Det er ikke sundt altid at have træk på sin nakke. Mange tænker ikke over, at der kommer kold luft ind på deres nakke om vinteren, men det er de samme mennesker, som klager over nakkesmerter.

Det er vigtigt, at du tjekker alle dine vinduer og skifter dem ud, hvis de er utrætte. Utætte vinduer er også dårlige for din pengepung, da varmen fra din bolig forsvinder ud i den store verden.

Godt indeklima

En god bolig med et godt indeklima er noget af det bedste. Et dårligt indeklima kan gøre, at du begynder at hoste, og du kan også få værre symptomer.

Et dårligt indeklima kan også give svamp i din bolig, og det er ikke særlig godt for din krop at leve med den slags.

Mærk på dine vægge

Når det kommer til svamp, er det vigtigt, at du tjekker alle dine vægge for svamp. Hvis du har en væg, der er kold og klam, så er der en god sandsynlighed for, at du har fået svamp.

Husk på at din bolig er der, hvor din krop skal have fred fra hele verden.