5 spændende måder at bruge klinker på

5 spændende måder at bruge klinker på

Klinker er en af de mest populære materialer, når det kommer til badeværelset. De ligger på gulvet, er måske i brusenichen, og måske er de også på væggen eller dele af den. Klinker er rigtig smart i badeværelset, da de kan blive våde uden problemer.

 

Den klassiske brune eller hvide klinke er populære i de danske hjem. Der er dog 100-vis af forskellige klinker på markedet, og der kan laves mange kreative badeværelser med dem.

 

I denne artikel får du 5 tips til at lave et anderledes badeværelse med klinker.

 

  1. Moderne grå

De grå klinker – store som små, er meget moderne for tiden. Det er særligt en mørkegrå, skiferlignende farve der er populær. Den har et seriøst og stilrent look, men samtidig tilfører den huset et naturelement.

 

  1. Mosaik

Med mosaikklinker er det kun, fantasien der sætter grænser. Mosaik er en god måde at skabe en fornemmelse af luksus og eksklusivitet. De er rigtig fine i brusenichen, og de fås i uendeligt mange farvenuancer og designs.

 

  1. Squama eller Hexagon

Klinker fås også i mange sjove former og farver. Du kan skabe et unikt designlook på dit badeværelse med Squama klinker i blå nuancer. Mønstret ligner lidt en havfruehale. Det kunne f.eks. også være hexagon-formede klinker, der giver et spændende look.

 

  1. Småsten

Der laves klinkestykker, der er sat sammen af en masse flade småsten. Det kan give et fedt natur-look til gulvet i dit badeværelse. Kombiner det gerne med at integrere grønne planter i badeværelsets indretning.

 

  1. Marokkansk mønster

Vil du skabe et helt særligt og eksklusivt look på dit badeværelse, skal du kigge efter fliser med arabiske og marokkanske mønstre. Fliserne kommer i et væld af smukke mønstre og farver og kan gøre dit badeværelse til en helt anden verden.

 

Hvis du skal renovere badeværelse eller sætte klinker op et andet sted i huset, er det en god idé at kontakte en professionel. Det er utrolig vigtigt, at klinkerne kommer til at sidde lige, og det er en murer specialiseret i. Søger du en murer nær Møldrup eller Viborg, så klik her.