5 uundværlige møbler til børneværelset

5 uundværlige møbler til børneværelset

Der er ingen fast vejledning til, hvad der hører sig til på børneværelset, men der findes alligevel nogle møbler, som er næste uundværlige at have på dit barns værelset. Her kan du læse om de såkaldte ”must-haves” til børneværelset.

 

En tremmeseng

Med et lille nyt familiemedlem, er en tremmeseng uundværlig. Der findes et hav af forskellige tremmesenge, og du kan finde tremmesengen til børneværelset på sleepzone.dk. Hvis du vil personliggøre tremmesengen, kan du købe fine tæpper, puder, søde rangler og bamser.

 

Et tegneområde

Børn elsker for det meste at tegne og generelt udfolde sig kreativt. Derfor er et lille skrivebord, hvor diverse tegnetilbehør eller andet kreativt hører til, et must-have. Hvis du vil lave det endnu sjovere, kan du male med kridtmaling på væggen, så barnet kan tegne direkte på væggen uden at ødelægge den.

 

Bogreol

Bøger er et hit for børn. Både når de er for små til selv at bruge dem, og du skal læse op, eller når de bliver større og selv kan kigge i dem og måske læse. En bogreol er derfor en god ting at anskaffe sig, så du kan holde styr på alle bøgerne.

 

Opbevaring til legetøj

Det er nok svært at holde børneværelset helt rent og pænt, og måske skal der også være plads til lidt rod. Men det kan hjælpe med kasser, reoler eller et andet system til at holde styr på legetøjet. Du kan med fordel printe billeder af det forskellige legetøj, så barnet ved, hvor det forskellige legetøj hører til.

 

Et legeområde

Gør børneværelset så indbydende og sjovt som muligt, på den måde har dit barn lyst til at bruge tid derinde. På en regnfuld og blæsende dag er det hyggeligt med et legeområde, hvor barnet kan bruge det meste af dagen. Det kan for eksempel være en lille hule, et mini borde-bænke sæt eller et dukkehus-område.