Alarmsystemer – tryghed for både privat og erhverv

Alarmsystemer – tryghed for både privat og erhverv

Som bolig- eller virksomhedsejer må man sande, at indbrud er en af de hverdagsbekymringer, der kan give et par ekstra grå hår. Især her i juletiden, hvor indbrudstyvene i mange år har haft kronede dage, kan bekymringerne fylde en smule mere. Hvis du, enten som bolig- eller virksomhedsejer, investerer i et godt alarmsystem, kan du imidlertid få lidt mere ro i sjælen, velvidende at dine aktiver er beskyttet på bedst mulig vis. Hvis du læser med her, kan du forhåbentlig blive en smule klogere på alarmsystemer til både privat og erhverv.

 

Private alarmsystemer

De private alarmsystemer kommer i mange varianter med mange forskellige funktioner. Hvis du investerer i et fornuftigt alarmsystem, bør det dog som minimum forventes, at det kommer med detektorer, som registrerer bevægelser og udsender støj herved, hvilket gerne skulle stresse pågældende indbrudstyv. Hvis du påtænker at investere i en privatalarm, bør du overveje dine behov til sikkerhedsniveauet samt brugerstyringen. Mange nyere systemer kommer med fjernbetjening, hvor du ganske nemt selv kan kontrollere systemet via din smartphone. De ekstra avancerede systemer kan f.eks. zoneopdeles eller registrere temperatursvingninger, hvor det igen er det et spørgsmål om dine sikkerhedspræferencer.

 

Alarmer til erhverv

Hvis du overvejer at investere i et alarmsystem til din virksomhed, skal dette naturligvis være lidt mere omfattende end privatalarmen. Her skal du gerne have fat i et system, som kan centralisere og administrere flere forskellige, separate alarmer. Et bud på et godt system kunne evt. være NOX, der, foruden at være effektivt, også er ganske brugervenligt og let at kontrollere via computeren. Du kan med fordel også overveje muligheden for tilkøb af en udrykkende vagtservice (gælder også for privaten), som kan give lidt ekstra ro i sjælen. Hvad enten du påtænker at købe et nyt alarmsystem i privat eller erhvervsmæssig sammenhæng, kan du finde både information samt et uforpligtende tilbud hos Kp-sikring.dk.