Boligsalg: sådan gør du din bolig mere præsentabel

Boligsalg: sådan gør du din bolig mere præsentabel

Når en bolig skal sælges, er det essentielt, at de potentielle købere får et godt førstehåndsindtryk af huset eller lejligheden. Ser boligen sjusket og beskidt ud ved første øjekast, kan det have en negativ effekt på købers beslutningsproces, og kan i sidste ende være grund til, at huset ikke bliver solgt til den rette pris. Læs med her og få gode råd til, hvordan du let gør din bolig mere præsentabel, når den skal sælges.

 

Få udskiftet fugerne

En af de ting, som mange købere vil tjekke er, om vinduerne i boligen er tætte. Når de inspicerer vindueskarme og –rammer, vil de unægtelig få øje på fugerne, hvis disse vel og mærket fremstår grimme. Er fugerne pæne og velholdte, vil de fremstå som en naturlig del af vinduesrammen, men er de sprækkede og brunplettede, vil det sætte en plet på købers begejstring. Bor du på Fyn kan du i Nyborg og Odense finde et professionelt fugefirma, der kan hjælpe med udskiftning af fugerne – se her.

 

Giv liv med planter

Et rum liver op, hvis der er grønne planter i det. Er du ikke selv typen, der bryder sig om planter, kan det alligevel godt betale sig, at pynte boligen med blomster og grønne planter inden potentielle købere kommer på visit. Det vil få boligen til at fremstå mere livlig og flot.

 

Mal væggene

Slid på vægge, huller i tapet og flossede karme kan have en meget negativ effekt på køber. Sørg for, at væggene i hjemmet fremstår pænt, så hjemmet giver et godt helhedsindtryk.

 

Rengør lister

Nogle købere er meget emsige med rengøring, og vil unægtelig lægge mærke til, hvis der ikke er gjort ordentligt rent i hjemmet. En lille ting som at rengøre listerne, kan gøre meget for helhedsindtrykket, så boligen har større chance for at blive solgt.