Brug din efterårsferie på praktiske ting

Brug din efterårsferie på praktiske ting

Efterårsferien nærmer sig for nogle, hvilket betyder, at det er tid til at finde på noget at lave. Hvis du og din familie er til rejser og en hel masse aktiviteter, skal I selvfølgelig bare gøre det. Så er det bare med at finde ud af, hvor turen skal gå hen. Er I ikke typerne til rejser, eller er budgettet ikke til det i år, kan I bruge jeres efterårsferie på at klare en masse praktiske ting. Så starter I på en hel frisk, når I begynder i skole og på arbejde igen. Alt det I ikke har tid til i hverdagen, kan I nu klare.

Brøndboring i haven

Har I en brønd på jeres grund, som I længe har tænkt at få lukket, kan I bruge noget af jeres efterårsferie på at få klaret det projekt. Det er ikke noget, I lige kan klare selv, men I kan kontakte en, der kan hjælpe jer med brøndboring.

Oprydning i alles klædeskab

Noget I helt sikkert alle i familien har tendens til at udskyde, er at rydde op i jeres klædeskab. Hvis det, ligesom så mange andres, flyder totalt, kan I bruge en dag i ferien på at rydde op i hvert jeres skabt. Det føles helt vildt rart bagefter. Hvis I bare sætter noget musik på og hjælper hinanden, er det heller ikke så surt at få klaret.

Tag jer tid til at være i køkkenet

I hverdagen har I garanteret ikke den helt store tid til at stå sammen i køkkenet. Hvis det er noget, I kan godt lide, har I nu muligheden. I kan både lave aftensmad sammen, eller I kan være sammen om at bage en kage eller boller. F.eks. kunne I tage hver sin dag i ugen og bestemme, hvad de andre skal være med til at lave til aftensmad.