Brug for genhusning? Få en lækker beboelsespavillon

Brug for genhusning? Få en lækker beboelsespavillon

Skal familien ikke bo i byggerod?

Står familiens hus over for et stort renoveringsprojekt, vil der med garanti følge en del udfordringer med. Renovering over en længere periode kan derfor både være trættende på mange punkter, og som moderne familie kan det være svært at få tilpasset dagligdagen ind i byggerod, kaos og medarbejdere, der går ind og ud af huset. Derfor vælger mange at flytte ud af huset i den periode, renoveringen finder sted.

Vælger man at anskaffe en beboelsespavillon, behøves familien dog ikke rykke teltpælene længere væk end til baghaven eller hvor ellers, der lige er plads til pavillonen i nærheden af ens hus. Er familien derimod i gang med at bygge et hus fra bunden, kan en beboelsespavillon nemt placeres på byggepladsen.

Vælger man denne løsning, er man derfor aldrig langt væk fra hverken hus eller byggeplads, så livet kan næsten gå sin vante gang, mens renoveringen eller byggeriet står på.

 

En pavillon der kan rumme den moderne familie

Så står familien over for et helt nyt byggeprojekt, eller skal det eksisterende hus have en større renovering, og er der behov for genhusning i den forbindelse, kan den nye, lækre beboelsespavillon af type 42 være den perfekte pavillon til familien.

Pavillonen har med sine 42 m2 fin plads til en familie på 4. Den består af et soveværelse, to enkeltværelser, et lyst og stort køkken-alrum samt badeværelse med vaskemaskine og tørretumbler. Pavillonen har dermed den nødvendige plads og de nødvendige faciliteter, der er behov for, så den moderne familie kan leve næsten upåvirket videre under renoveringsprojektet.

 

Bliv genhuset nemt og komfortabelt

Beboelsespavillonen af type 42 er meget fleksibel. Den kan placeres næsten over alt, så længe pladsen er til det og underlaget er bæredygtigt. Den er 3.5 meter bred og 12 meter lang, så der er god plads til hele familien og deres ting.

Vælger man at anskaffe sig en beboelsespavillon, er det altid en god ide at rådføre sig hos et firma, der har forstand på det. De kan ligeledes rådgive i forbindelse med placering af pavillonen. Når først man har lagt sin bestilling, går der kun kort tid fra levering til at pavillonen er beboelsesvenlig. Der skal blot tilsluttes vand, afløb og strøm – og så er den klar til, at familien kan flytte ind.