Brug tid på at finde det rette tømrerfirma

Brug tid på at finde det rette tømrerfirma

Står du og har brug for hjælp til et nybyggeri eller en renovering af huset? Så er det værd at bruge lidt ekstra tid på at finde de rette håndværkere til at udføre opgaven. Det kan være en idé at kontakte flere tømrerfirmaer for at få flere tilbud. Dermed kan du få et overblik over, hvad de enkelte firmaer kan tilbyde, og du får mulighed for at sammenligne priser fra de forskellige håndværkere. I Solrød og Køge har du rig mulighed for at finde den rette tømrer. I dette område findes flere forskellige håndværkere, og der findes gode muligheder for at finde netop den håndværker, der matcher bedst til dit projekt.

Vælg kvalitetshåndværk og undgå sjusk

Som husejer ønsker man det bedste for sit hus, og derfor bør man altid hyre erfarne og veluddannede håndværkere til arbejdet. Spørgsmålet er bare, hvordan man kan sikre, at man vælger en troværdig og dygtig tømrer. For at sikre dette kan du vælge en håndværker med byggaranti. En håndværker med garanti dækker skader eller sjusk, hvis arbejdet ikke skulle være udført ordentligt. Et tømrerfirma skal godkendes til at kunne tilbyde byggaranti, og godkendelsen kræver, at der gennem en længere periode er udført en lang række opgaver med et godt resultat. Derfor kan du føle dig mere sikker, hvis du vælger et tømrerfirma med byggaranti.

Hus dit håndværkerfradrag

Uanset om du står foran et stort eller lille projekt, så skal du huske, at du kan trække dele af regningen fra. Beløbet skal du selv angive i din forskudsopgørelse, og der kan være flere penge at hente. Enhver besparelse på et byggeprojekt er værd at tage med, og det er dit eget ansvar at opgive informationerne til skat. Det er vigtigt at du gemmer dokumentation for betalingen, så du kan bevise, at arbejdet er udført og betalt i den rette periode. Betalingen må ikke ske med kontanter.