Disse ting kan du gøre ved dit hus og have for at pifte det hele op

Disse ting kan du gøre ved dit hus og have for at pifte det hele op

På et tidspunkt kan du godt gå hen og blive træt af at kigge rundt i dit hus og på din have, uden at der sker en forandring i det, du ser. Dog er dette jo et problem, der heldigvis er meget nemt at løse. Spørgsmålet er bare, hvor du skal starte henne – for der er sikkert mange steder, du godt kunne tænke dig en lille opgradering, men hvad gør den største forskel, og hvad med den økonomi der også skal tænkes ind i billedet?

En terrasse kan gøre underværker

Noget af det der virkelig kan pifte dit hus op, er en terrasse. Ikke nok med at det er et helt nyt element til din bolig, så giver det dig også nogle nye muligheder for udendørs tilstedeværelse, en ny spiseplads og et nyt sted at være sammen med familie og venner. Hvis du gerne vil have en terrasse til din bolig, er der flere ting, der kan gøres. Hvis du enten selv, eller en i din nærmeste omgangskreds nu er meget god med hænderne, kan du jo overveje, om I selv skal bygge terrassen – I kan f.eks. finde billige terrassebrædder her. Ellers kan du jo altid få en professionel til at gøre det, men ofte er det en lidt billigere løsning, hvis den i stedet kan klares ”hjemmefra”.

Giv boligen en tur med malerpenslen

En anden ting der kan gøre en kæmpe forskel, når det kommer til udtrykket af din bolig, er hvis hjemmet lige får en omgang med maling. Der er mange forskellige steder, der kan males på i dit hjem, nogle med forskellige resultater i forhold til de andre. F.eks. giver det jo en ydre forskel, hvis du maler mure eller vindueskarme, men det gør ikke den helt store forskel, når du bare går rundt indenfor. Til gengæld vil det gøre en stor forskel indenfor, hvis du maler vægge og døre der, mens det ikke er noget, der gør en forskel på husets ydre udstråling – der skal du bestemme, hvad der er vigtigst.