Få en professionel til at lave dine el-installationer

Få en professionel til at lave dine el-installationer

Den 11. juli 2017 trådte der nye regler i kraft omhandlende el-sikkerhed. Når du skal have lavet el-installationer, er der derfor en masse nye regler, der skal være overholdt for, at de lever op til sikkerheds- og lovkravene. Der er noget el-arbejde, som man selv må udføre blandt andet el-arbejde, der ikke ændrer på en el-installation, men det er enormt vigtigt, at arbejdet er udført korrekt, hvis du vælger selv at give dig i kast med det. Komplicerede installationer kan i alvorligste fald resultere i brand eller personskade, og derfor anbefales det få en professionel el-installatør til at lave din el-installation. På den måde kan du også være sikker på, at alle love og regler indenfor el-branchen er overholdt i forhold til dine el-installationer. Yderligere så har el-installatører styr på de nyeste trends indenfor belysning og derfor også på el-installationer af for eksempel nye og moderne lamper, der giver en god belysning.

Hvad kan en el-installatør lave for mig?

Det er altid ønskeligt at støtte lokalsamfundet og i Danmark findes der mange el-firmaer, der kan kontaktes uanset om man bor i Viby, Århus eller i en anden by i Østjylland eller i Danmark. Uanset hvor du bor, så vil der højest sandsynligt være en el-installatør nær dig, der alt efter dit behov blandt andet kan hjælpe med:

  • At renovere gamle el-installationer
  • At montere ekstra stikkontakter både indendørs og udendørs
  • At lave nye el-installationer i køkkenet
  • At lave en god belysning udendørs såvel som indendørs
  • At lave flotte LED spots og lys
  • At opsætte lampeskinner
  • At lave automatisk tænding af lamper

 

Hvad skal jeg huske inden jeg bestiller el-arbejde?

Når du har kontaktet, eller inden du kontakter en el-installatør for at få lavet dine el-installationer, er det vigtigt, at du gør dig tanker om det, der skal laves. Hvis du ikke er sikker på opgavens omfang, så kan du rådføre dig med en elektriker eller en el-installatør, der kan vurdere dette. Det er vigtigt, da der alt efter projektets omfang, kan komme til at mangle andre håndværkere såsom murere eller tømre før dit projekt kan blive færdigt. Flere firmaer har foretrukne samarbejdspartnere, og de kan derfor muligvis anbefale andre håndværksvirksomheder, såfremt en elektriker eller el-installatør ikke er nok til at færdiggøre dit projekt.