Få råd til lidt mere med en billig A-kasse

Få råd til lidt mere med en billig A-kasse

Der er ingen grund til at betale mere end højest nødvendigt. En A-kasse er ingen undtagelse i denne sammenhæng. Få lidt mere luft i budgettet og råd til de ting du rigtig gerne vil have råd til, som eksempelvis lidt opgradering af hus og have. Find en overordnet oversigt over de mest populære A-kasser og sammenlign deres priser og fordele ved akasse-billig.dk. Når du har det fulde overblik kan du også se hvilke A-kasser der kan tilbyde lige præcis det du efterspørger også så du undgår at betale for ekstra ydelser der alligevel ikke er passende til dine behov og ønsker.

Derfor skal du vælge en A-kasse

Selvom budgettet måske er en smule stramt, så er det ikke A-kassen du skal spare på. En A-kasse er din økonomiske forsikring hvis du skulle gå hen og blive ledig på et tidspunkt frem i tiden. Derfor er betalingen til A-kassen altså en god investering, så du kan gå på dagpenge og eventuelt få lønsikring, så ikke din indtægt falder i ledighedsperioden. En A-kasse skal både hjælpe dig økonomisk, men har også til formål at skulle hjælpe dig bedst muligt fra ledig til et passende job.

Bliv i huset også selvom du måtte blive arbejdsløs

Du tænker måske ikke at arbejdsløs og et hus med større lån hænger helt sammen. Med en passende A-kasse hvor du eventuelt har valgt at lave en lønsikring, skal du ikke bekymre dig om faldende økonomi hvis du bliver ledig. Her bliver dine værdier ikke modregnet i dagpengene, ligesom en lønsikring garanterer at du får samme indtægt som det gjorde sig gældende da du var under arbejde. Det er altså muligt at forblive under samme tag og fastholde dine værdier i en stund, indtil du finder det rette job igen.