Fornyelse af dit badeværelse

Fornyelse af dit badeværelse

Begynder dit badeværelse at hænge lidt, og kunne det godt trænge til en opfriskning? Eller vil du gerne have lavet fuldkommen nyt badeværelse? Der er forskellige grader af en opfriskning af dit badeværelse. Start med at beslut, hvor omfattende projektet skal være. Efter det, er der ikke andet tilbage end bare at komme i gang med forvandlingen.

Den lille forvandling

Ønsker du blot, at der skal ske lidt, så tingene ikke ser ud som de har gjort de sidste par år? Der er flere ting, du kan gøre, for at skabe denne lille forvandling. Det er både billigere og lettere tilgængeligt end en fuldkommen forvandling.

  • Skift farverne ud. Har du lige nu et bestemt farvetema, så skift dette ud med et andet. Har du lige nu ikke rigtig nogle farver på dit badeværelse, så få nogle ting ind med nogle friske farver, så der bliver skabt noget liv i rummet. Farverne kan f.eks. gå igen i badeforhæng, sæbedispensere, bademåtter, vaser eller lysestager.
  • Skab en stemning af spa. Hvis du gerne vil gøre dit badeværelset lækkert at være i, så prøv at få skabt en stemning af spa. Den stemning kommer især, hvis du har detaljer lavet af lyst træ kombineret med planter og stearinlys. Hvis du f.eks. har en sæbedispenser lavet af træ, et par grønne planter i fine urtepotteskjulere og stearinlys, vil du for alvor få skabt en lækker stemning.

Fuldkommen forvandling

Hælder du mere til at få et fuldstændig nyt badeværelse, vil det være nødvendigt at tilkalde hjælp udefra, hvis ikke selv du har evnerne. Du vil højst sandsynlig få brug for en murer, der kan hjælpe dig med at lave nyt badeværelse. Hvis du tager dig en snak med en murer, vil vedkommende også kunne guide dig og hjælpe dig de steder, hvor du er i tvivl.