Gør dit hus mere gammeldags

Gør dit hus mere gammeldags

Mange strømninger i tiden handler om at alting skal fornyes, og gøres bedre. Det gælder også for husbyggeri. Mange nye huse er firkantede, og har sorte tage. Det kan virke meget intimiderende at kigge på et hus, som ligner noget fra en fremtidsfilm. Derfor er der også mange husejere, som prøver at vende tilbage til de gamle traditioner omkring huse.

Husets ydre

Når du skal forsøge at gøre dit hus mere gammeldags, er det første du kan kigge på, hvordan huset ser ud udefra. Det er det første folk ser når de kommer ind i dit hus, og udgør en stor del af deres førstehåndsindtryk. Dit hus kan komme til at se mere gammeldags ud, hvis du vælger at sætte dannebrogsvinduer i. Dannebrogsvinduer er de klassiske vinduer med et hvidt kryds i midten, som opdeler vinduet i fire firkanter. Dannebrogsvinduer ser meget pæne ud, og giver et gammelt pust til nye huse. Klik for at se udvalget af dannebrogsvinduer.

En anden ting du kan gøre, er at få stråtag. Et stråtag er tag der er lavet af halm eller strå lagt i lag oven på taget. I gamle dage havde næsten alle huse stråtage, og det var meget almindeligt. En af ulemperne ved stråtag kan være, at det brænder meget let. En anden ulempe kan være, at det kræver meget vedligeholdelse.

Indretningen af huset

Husets indretning, har også stor indflydelse på hvordan det bliver opfattet. Hvis du gerne vil have dit hus til at blive opfattet gammeldags, er der flere ting du kan gøre. Det første du kan gøre, er at få en brændeovn. En brændeovn er superhyggelig, og minder mange mennesker om gamle dage. Du kan også overveje hvad for noget kunst, der er på væggene. Hvis du vil have mere gammeldags kunst, kan du hænge et broderi op på væggen.