Guide: Sådan sikrer du sommerhuset mod indbrud

Guide: Sådan sikrer du sommerhuset mod indbrud

Sommerhuset er det perfekte sted at slappe af og nyde ferien eller weekenderne til fulde, mens vejret stadig er godt. Sommerhuset er imidlertid ogsået oplagt sted at bryde ind. Er du sommerhusejer, skal du derfor passe godt pådit sommerhus, når det ikke er i brug. Læs med og fågode tips til, hvordan du sikrer sommerhuset.

Få flere låse

Netop fordi sommerhuset bruges i én sæson og står tomt meget af tiden, er det vigtigt at sikre det ekstra godt. Der er ekstra høj risiko for indbrud i sommerhuset, og særligt udenfor sæsonen lusker mange tyve rundt i sommerhusområderne. Derfor gør du klogt i at investere i ekstra sikkerhed. Et godt sted at starte er at fåtjekket dine nuværende låse. Er de nedslidte er det ikke svært at bryde dem op og komme ind. De fleste låsesmede kommer gerne ud og sikkerhedstjekker dine låse og kan hjælpe dig med at finde nye løsninger, hvor der er brug for det. Har du brug for en låsesmed omkring Nørrebro, kan du læse mere her.

Tag værdigenstande med hjem

En anden god idéer at tage de største værdigenstande med hjem, når sæsonen slutter. Der er ingen grund til at efterlade dyr elektronik og andet udstyr i sommerhuset, mens du ikke er der. Har du ikke plads til at opbevare værdigenstandene derhjemme, kan du forsøge dig hos venner eller familie eller leje et depotrum. Alternativt kan du ogsåvælge kun at have interiør i sommerhuset, der ikke er det dyre af slagsen, sådu dermed mindsker tabet, hvis der skulle komme indbrud.

Tilmeld dig en alarmservice

Der findes flere forskellige muligheder, når det kommer til alarmer. Tilknytter du dig en alarmservice vil du fådirekte besked, når der sker et indbrud, sådu hurtigt kan kontakte politiet og fåstoppet det. Hos nogle alarmservicer sendes der tilmed en vagt ud til dit sommerhus, som sørger for at pågribe tyven. Dette er en effektiv måde at sikre sommerhuset på, da der kan gøres noget ved indbruddet meget hurtigt –ogsåselvom du ikke selv er i nærheden.