Guide til at vælge en ny carport

Guide til at vælge en ny carport

Uanset om du går på internettet eller ned i den lokale tømmerhandel for at få et overblik over, hvilke forskellige typer carporte du kan vælge til din ejendom, så vil du blive præsenteret for et væld af forskellige typer, modeller og designs. Der findes netop et hav af forskellige carporte og i forskellige prisklasser. Så du kan nemt finde en carport, der matcher dine ønsker og behov. Men hvilke fordele er der at hente ved de forskellige typer af carporte?

Carport i stål

En af de moderne typer af carporte som kan ses i indkørsler over hele landet, er en klassisk og stilfuld stål carport fra Lyngsoe carporte. Denne type carport har en lang række fordele, som er værd at hæfte sig ved. Blandt andet er carporte i stål vedligeholdelsesfri, og de er designet til at kunne modstå vind og vejr. De har endvidere en længere levetid end en carport af træ, i og med at stålet ikke begynder at rådne efter en årrække under den åbne himmel. Derfor gives der også 15 års garanti på carporte i stål, som er din garanti for kvalitet.

Guide til carporte

Der er flere elementer der spiller ind, når du skal vælge den rigtige carport til din indkørsel. Blandt andet:

  • Dine behov: hvilken carport du skal vælge, afhænger af det behov du har. Skal carporten udelukkende sikre at din bil holder i tørvejr, eller har du brug for cykelskur og redskabsrum i samme ombæring?
  • Det æstetiske udtryk: sørg for at vælge en carport der stemmer overens med resten af husets æstetiske udtryk. Her kan du kigge på materialevalg, farver og design. Men også carportens størrelse og formål spiller en rolle, hvis carporten skal blive en naturlig del af ejendommen.
  • Bygningsreglementets love og regler. Inden du påbegynder planlægningen af opførelsen af en ny carport, må du orientere dig i Bygningsreglementets lovgivning.