Guide til valg af tag

Guide til valg af tag

Er dit tag ved at se en smule slidt ud? Der mangler måske nogle tagplader rundt omkring? Eller har du været ved at renovere husets facade, og passer taget nu ikke længere til huset? Så kan det være, du er på udkig efter et nyt tag. Men hvilket skal det være? Der findes i dag mange forskellige tage, nogle dyrere end andre og nogle bedre end andre. Vil du gerne have et tag med en høj kvalitet, men samtidig også til en rimelig pris? Så læs med her.

 

Et tag med mange kvaliteter

At ens tag er af høj kvalitet, men samtidig også har en god pris, er det, de fleste danskere ønsker sig. Men dit tag kan også have andre kvaliteter. Et tag bør også have en lang levetid, så du ikke skal skifte tag igen om ti år. Derudover er det også rarest med et tag, der er let at montere. Det kan for eksempel være, at tagpladerne kan ligges direkte oven på dit gamle tag. Så sparer du både besværet med nedrivningen af det gamle tag, men også bortskaffelsen af det. Det sparer desuden en del tid, hvis du gerne hurtigt vil have et nyt tag.

 

Alt dette kan du få

Ønsker du, at dit tag har alle ovenstående kvaliteter? Så er Decra ståltag et god valg til dig. Decra ståltag er en billig kvalitetsløsning, som har en lang holdbarhed. Ståltaget udstråler kvalitet, og taget har en farveægtehed, som ikke ses på andre tagmaterialer. Derudover er tagpladerne meget robuste og lette at montere. Decra ståltag har også en række andre fordele. Du får 30 års produktgaranti, så du skal altså ikke bekymre dig, uanset hvordan vejret bliver i Danmark. Tagpladerne har desuden en lang levetid, og så er det lavet af lyddæmpende plader, hvilket både vil gavne dig selv, men sikkert også dine naboer. Så ønsker du et billigt kvalitetstag med mange års produktgaranti samt andre kvaliteter? Så er Decra ståltag et sikkert valg til dig. Du kan læse mere om Decra ståltag på dansktagbyg.dk.