Hold brylluppet i haven

Hold brylluppet i haven

Har du fundet den person, som du vil tilbringe resten af dit liv sammen med? Så skal det selvfølgelig fejres. Uanset om I skal giftet i kirken eller om I tager en tur på rådhuset, så kan jeres bryllup med fordel afholdes i haven. Allerede nu har vi oplevet over 20 grader i Danmark, og vi er ikke en gang kommet ind i maj. Derfor kan man med sikkerhed sige, at der er nogen varme dage foran os, og findes der noget end en god sommerdag i Danmark? Det mener vi ikke, og derfor er det også oplagt at holde brylluppet i haven. I denne artikel finder du gode råd til, hvad du skal huske, når du holder brylluppet i haven.

bryllup

Planlægningen

Uanset hvor man holder sit brylluppet, så kræver det meget planlægning. Det kan derfor være en stressende proces, og det er derfor vigtigt, at man husker at få alle de vitaminer og mineraler, så man er frisk til den store dag. Da bryllupsplanlægningen er stressende for mange, er det ikke alle som har tid og overskud til at lave sund og varieret mad. Derfor er det en god idé at tage kosttilskud, så man er sikker på, at man har mest mulig energi til at planlægge sit drømmebryllup.

Pynt

Noget af det vigtigste som man skal have styr på, når man holder brylluppet i haven er pynten. Pynt kan gøre en verden til forskel, så I må endelig ikke spare her. Gå all in på fine lanterne, papirkugler i alverdens farver og fine blomsteranretninger rundt omkring i haven.

Bordet

Pynten på bordet er ligeledes vigtig, og er desuden en hel liga for sig selv. I jeres bryllupsplanlægning, har I forhåbentlig kommet frem til en eller flere farver, som skal være de gennemgående farver i jeres bryllup. Derfor skal bordets pynt være i disse farver. Når bordet skal dækkes, så skal der helt sikkert dækkes op med dug og bordløber, som du blandt andet kan finde lige her. Der skal selvfølgelig også pyntes op med servietter og levende lys, som skaber en romantisk og hyggelig stemning.

Telt eller ej

Når i holder bryllup i haven skal I tage stilling til om I ønsker at reservere et telt eller ej. I Danmark er vi kendt for regn, og der er derfor en reel mulighed for, at det kan komme til at regne på jeres store dag. Dog er dette selvfølgelig ikke sikkert. Derfor kan det være en god idé at få reserveret et festtelt, så I er på den sikre side. Hvis vejrudsigten så lover fuld sol i dagene før og efter bryllupsdagen, så kan I vælge at afbestille teltet. Dog kan det godt være lidt køligt om aftenen, og derfor kan et telt være med til at holde lidt på varmen. I kan eventuelt supplere med varmeblæsere eller varmelamper, så jeres gæster ikke går før tid, fordi de fryser. Så alt afhængig af hvor I ønsker at spare og hvor I ønsker at bruge jeres penge, så skal I overveje om I skal leje telt eller ej.