Hold styr på din ejendom med professionel ejendomsservice

Hold styr på din ejendom med professionel ejendomsservice

Det gælder for alle ejendomme, at de kræver vedligehold og rengøring for at fremstå fra sin bedste side og for at holde sig sunde og pæne i mange år. Alle husejere bruger således mange ressourcer på at holde deres ejendomme pæne og rene, da det kan forlænge ejendommens levetid, mens det også øger ejendommens værdi, når den en dag skal sælges.

Det samme gælder for dig, der ejer en større eller mindre ejendom i byen. Etageejendomme kræver samme vedligehold som alle andre ejendomme, da det vil øge ejendommens værdi og forlænge levetiden.

På samme tid har du en forpligtelse over for de mennesker, som bor i din ejendom, hvilket er endnu en god grund til at holde stedet pænt og rent. Dertil er en ren og pæn ejendom også vigtig i forbindelse med at tiltrække nye lejere, hvilket er endnu en grund til, at mange ejere af etageejendomme i byen vælger at samarbejde med en professionel ejendomsservice.

Derfor skal du vælge ejendomsservice til din ejendom

Som nævnt ovenfor er der mange gode grunde til at holde din ejendom pæn og ren. Det kan du selvfølgelig ikke overlade 100 % til hverken beboere eller dig selv, hvorfor du med en professionel ejendomsservice er sikker på, at vedligehold altid bliver klaret.

Med ejendomsservice kan du aftale med de professionelle medarbejdere, hvad det er, som du gerne vil have klaret i din ejendom, så den altid kommer til at fremstå fra sin bedste side. Med ejendomsservice kan du bl.a. få en fast vicevært, som sørger for alt det praktiske i forbindelse med din ejendom.

Du vil få en vicevært, som har lang erfaring i faget, og som derfor kan klare lidt af hvert. Med en vicevært kan du bl.a.:

  • Få døgnvagt til akutte situationer
  • Flyttesyn
  • Telefontid for beboere
  • Vedligeholdelse af både indendørs og udendørs arealer