Hvad er bedst at renovere i huset?

Hvad er bedst at renovere i huset?

Uanset om du skal sælge eller købe et hus er det altid fornuftigt at vide hvad der giver mening at renovere. Hvad hiver prisen op? Og hvad skal man undgå? Det kigger vi nærmere på lige her.

Køkken og andet tømrerarbejde

Et renoveret køkken er altid en nødvendighed, når man skal renovere i sit hjem. Køkken er til stadighed mere og mere en del af danske hjem i dag. Uanset om det er et køkken alrum eller ej. Apropos ikke at have et køkken alrum, så er det en perfekt mulighed for renovering. Der er rigtig mange familier der direkte lever i deres køkken alrum. Det er både lektier der laves, men også bare helt almindeligt samvær med sin partner eller børn foregår mere og mere i køkken alrum, eller bare køkkenet. Derfor er der ingen grund til ikke give køkkenet en overhældning. Det skal dog siges, at hvis du bor et sted man ville kalde for et dyrt nabolag, er det måske ikke den bedste ide, da der er rigtig mange, som renovere til sin egen smag. Altså kan du have puttet 200 tusinde kroner ind i et nyt lækkert køkken så det passer perfekt til dine behov, og tro at du har hævet prisen på boligen med minimum 200 tusinde og nok også mere, og så finde ud af at de river køkkenet ned, og derfor vil have et nedslag i prisen. Så der er lidt at tænke over.

Bad og andet murerarbejde

En af grundene til at man vil købe eller sælge sin hus/ejendom kan meget nemt blot være at badet er for småt eller bare ikke lækkert. Badet/toilettet bliver klart undervurderet når man renoverer. Der er ingen tvivl om at en renovering af et bad virkelig er et af stederne hvor prisen på ejendommen kan stige enormt. En murer pris kan variere rigtig meget, så det er vigtigt at man får nogle tilbud. Dog skal det siges at murer arbejde er meget svært, og det er derfor ikke altid det bedste at vælge den billigste. Der er meget byggesjusk blandt murer der laver badeværelser. Det kan være sådan noget som at bruge den rigtige membran sådan så dit badeværelse ikke får skimmelsvamp og derfor skal rives ned igen og så bygges op… igen.

Afløb og andet kloakarbejder

Køb hus eller sælg hus, det er lige meget hvilken lejre du er i, det er uanset hvad, rigtig rart at vide der en tilstandsrapport eller det der også kaldes for en tv-inspektion af kloakken. Det fornuftige ved en tv-inspektion af kloakken, inden du sælger eller køber, er at du kan få forsikringen til at betale for eventuelle skader, og det er netop her tv-inspektionen eller tilstandsrapporten bruges som dokumentation overfor forsikringen. Med tv-inspektions kameraet kan man helt ude fra kloakdækslet i haven eller indkørslen se, hvordan kloakken ser ud, helt hen til afløbet inde i huset. Og hvis du vælger en kloakmester der har udstyret i orden, kan han endda og reparere kloakken uden at skulle grave den op. I stedet bruger han en teknik man kalder for punkt-renovering.