Kernen skal være stærk

Kernen skal være stærk

Når du står og skal til at bore igennem f.eks. en betonvæg eller en murstensvæg, så ved du helt sikkert også, at det kan være en ganske hård opgave, og specielt hvis man ikke har det rigtige værktøj til at hjælpe én med opgaven. Med et diamantkernebor kan du sørge for, at din boreopgave bliver præcis og ordentlig, uanset om det er i privat- eller erhvervsøjemed. Du kan få de bedste diamantkernebor i Esbjerg, Ribe og Kolding hos Weide, der har til huse i Esbjerg.

Et moderne værksted

Værkstedet, der ligger i Esbjerg, har alle de nyeste maskiner inden for både produktion af diamantbor, men også til slibning, renovering og servicering af dit værktøj. Kun de allerbedste og nyeste maskiner får lov til at få en plads i den velassorterede maskinpark, for det har også en effekt på det resultat, du kommer til at stå med som forbruger i den anden ende.

På værkstedet produceres alt fra standarddiamantborene til de helt speciallavede diamantkernebor. At imødekomme kundens behov og ønsker, er det virksomheden lever af, så det er en selvfølge, at kvalitet og pålidelighed er i fokus. Der gås aldrig på kompromis med kvaliteten hos Weide.

Skarpt og til tiden

Når du benytter Weide, kan du altid være sikker på, at du får værktøj, der er skarpt og præcist. Det gælder både selve værktøjet men også leveringstiden, Derfor stræbes der efter, at leveringstiden på både produktion, renovering og service af værktøjet overholdes. Det betyder ikke noget, om du er en stor virksomhed eller en privatperson. Det der tæller er, at kunderne altid får det, som de har betalt for, og at kvaliteten lever op til forventninger

Du er altid velkommen til at ringe eller at komme forbi for at få en snak om dine behov, så finder vi en skarp pris til dig.