Kvinder bygger om i huset

Kvinder bygger om i huset

De fleste har nok efterhånden indset, at det er de færreste kvinder der er så hjælpeløse som nogle mænd måske gerne vil gøre dem til. Det gælder også når det kommer til de praktiske vedligeholdelses- og ombygningsopgaver i hjemmet.

Om der faktisk er flere kvinder som tager værktøjet i egen hånd i dag, eller om vi blot lægger mere mærke til det nu er svært at sige. Men i hvert fald er der mange der gør det. Og det er godt.

Men vi oplever også, at kvinderne – i modsætning til de fleste mænd, ikke i samme grad vil gå på kompromis med deres tøj og udseende, når de arbejder. Der er ikke mange kvinder, som vil acceptere en ”håndværkerrøv” i bukserne, når der skal bygges om.

Bare fordi man tager en hammer i hånden behøver man jo ikke ligne en hjemløs.

Der er måske ikke tale om direkte håndværks-fashion, men der er ingen tvivl om, at flere kvinder end mænd prioriterer fortsat at se præsentable ud, når de tager fat i håndværksopgaver i hjemmet.

Udfordringen for mange kvinder er så at finde passende tøj når der skal arbejdes. Det traditionelle arbejdstøj er i meget høj grad designet til mænd – eller ud fra en gammeldags opfattelse af, hvad man bør have på.

Når der arbejdes, kan man jo ikke helt undgå at tøjet bliver lidt mere slidt og snavset, end ved almindelig brug. Så det er de færreste der har lyst til at hoppe i den dyre designerkjole, når der skal males loft.

Så på den ene side skal der findes noget tøj som er flot – og som samtidig ikke koster en formue. Så kan man bedre tillade sig at bruge det og smide det ud når det bliver for usselt.

Et af de rigtig gode sites hvor du kan finde lækkert tøj til kvinder, til meget rimelige priser er ZancaSonne.dk. Her kan du f.eks. købe lækre og moderigtige joggingsæt til priser fra under 300 kr.

Og er du en af de kvinder der bare ikke kan undvære dine kjoler – heller ikke når du skal i gang med håndværksarbejdet, så kan du også hos ZancaSonne.dk finde en smart sommerkjole til priser der starter på under 250 kroner. Så kan man godt tillade sig, at bruge den som maler-kjole.

På ZancaSonne.dk finder du i øvrigt tøj i alle størrelser – også de helt store op til 4XL. Og priserne er de samme, uanset hvilken størrelse du vælger. Så bare fordi du er lidt større end gennemsnittet skal du ikke bøde for det.

Måske synes du det er underligt. Hvorfor interesserer sig så meget for at se godt ud når man arbejder? Men helt ærligt, så er det modsatte spørgsmål måske mere rimeligt. Hvorfor er der ikke flere som faktisk gør lidt mere ud af sig selv, også når de arbejder.

Naturligvis er det dejligt for os andre at møde mennesker der gør lidt ud af sig selv. Men faktisk bliver de fleste også selv i bedre humør af at se lidt lækre ud. Hver dag.

Held og lykke med arbejdet.