Lej udstyr til gør-det-selv-projektet

Lej udstyr til gør-det-selv-projektet

Der er ofte mange penge at spare ved at lave gør-det-selv-projekter. Desuden får du et unikt og charmerende resultat, når du kaster dig ud i nye projekter. Du behøver heller ikke nødvendigvis at eje de store maskiner til projekterne i hjemmet. Det er også muligt at leje udstyr til store som små projekter. På den måde undgår du at købe en maskine, som kun bliver brugt få gange. I denne artikel kan du læse mere om, hvad de udlejede maskiner kan bruges til.

Udstyr til havearbejdet

Hvis du har en stor have, er det vigtigt at passe og pleje græs og buske, så haven ikke gror til. Det kan dog være, at du endnu ikke har anskaffet dig udstyr til havearbejdet. Det kan også være, at du et par gange om året skal hjælpe svigermor med haven, og derfor har du ikke investeret i permanent udstyr til haven. Hos Bygma udlejning har du mulighed for at leje udstyr til både store og små projekter. På den måde kan du nemt og overskueligt finde udstyr, så haven kan fremstå pæn og indbydende.

Hvis hækken skal fremstå flot og skarp, kan du leje en hækkeklipper. I stedet for at købe en helt ny hækkeklipper, kan du leje den, når du har brug for den. Du risikerer altså ikke, at den ligger og fylder i garagen, fordi den kun bliver brugt et par gange om året. Det kan også være, at du af og til har brug for en brændekløver, så du kan få brænde til brændeovnen. Brændekløveren kan du også nemt leje, så der kan komme brænde i ovnen.    

Udstyr til træ

De seneste par år er plankeborde blevet utrolig populære i den nordiske boligindretning. Designet på bordet er meget simpelt, så det passer godt ind i den minimalistiske indretning. Desuden er det en god måde at få naturen ind i hjemmet. Hvis du ønsker et plankebord i spisestuen, kan du med fordel selv kaste dig ud i at lave et bord. Til sådan et bord-projekt kan det være en god idé at bruge en kantsliber, så bordet bliver helt glat i overfladen. Du kan leje kantsliberen, så du ikke skal ud at investere i en helt ny.

Det kan også være, at du har et trægulv, som trænger til en kærlig omgang. Du kan derfor leje en gulvsliber, så gulvet kan blive som nyt igen. Du slipper altså for at købe en helt ny gulvsliber.