Der er mange fordele ved at rykke i et kontorfællesskab!

Der er mange fordele ved at rykke i et kontorfællesskab!

Føler du, at din virksomhed har brug for at vokse, eller står I lidt i stampe i forhold til inspiration og ping-pong med ligesindede virksomheder? Så bør du stærkt overveje at rykke ind i et kontorfællesskab med andre virksomheder! Der er virkelig mange fordele ved at dele kontorbygning med andre, og udover professionel sparring, så giver det mulighed for at udforske andre fokuspunkter og faggenrer, der kan være med til at booste din virksomhed markant. Kontorfællesskaber er det nye sort, og det er en billigere vej til et selvstændigt kontor med masser af muligheder!

bedrehusoghave-dk

Få professionel sparring og del din viden med andre iværksættere!

Hvis man ser bort fra den åbenlyse fordel, at et kontor i et kontorfællesskab ofte er billigere end en selvstændig husleje, så byder fællesskabet på meget mere, der kan gavne din virksomhed. En åben dør kan gøre meget, og hvis du flytter din virksomhed til et kontorfællesskab, så vil du kunne opnå et større netværk, som du ofte kan sparre dine idéer overfor. Der er ofte mange iværksættervirksomheder i et kontorfællesskab, og denne fælles karisma giver mulighed for gode samtaler og deling af viden med andre – det skaber mere vækst, og giver ikke mindst både inspiration til og et helt nyt syn på egne aktiviteter! Selvom virksomhederne er vidt forskellige, så er arbejdsgangene ofte meget ens, og netop derfor kan man sparre effektivt med andre i et åbent og frit miljø.

Find billigere kontorlokaler og sæt fokus på det vigtigste!

Husleje og andre udgifter ligger ofte en lidt ubehagelig og tung sky over kreativiteten, og det kan være med til at hæmme din virksomhed i at vækste, fordi der simpelthen skal et vist antal kunder igennem. Her kan et billigere kontorlokale i et kontorfællesskab være meget gavnligt. Hvis du leder efter en central beliggenhed i landet i et professionelt kontormiljø, så kan vi klart anbefale Mercur kontorlokaler, der er beliggende i Kolding. Her er det f.eks. let at komme til og fra med både bil og tog, og ALT er inklusiv i lejen fra starten af. Dermed kan et af de fantastiske Mercur kontorlokaler være med til at øge fokus på det, der er vigtigst: Din virksomhed og jeres vækst!