Når sikringerne springer igen og igen

Når sikringerne springer igen og igen

Har I endelig skiftet den lille lejlighed med skråvinduer ud med et gammelt hus fyldt med sjæl? Måske endda kun en spytklat fra Storkøbenhavn? Så har I jo allerede mere ro i maven end de fleste. Men med boligkøb og husejerskab, kommer nye forpligtelser og problematikker, man er nødt til at forholde sig til. Sprænger der en sikring, hver gang I kører opvaskeren og vaskemaskinen samtidig? Er der en lampe, som bare lever sit eget liv, selvom pæren er skruet ordentligt på? Det er bedst at holde den slags nede, så man ikke bliver ramt af en ægte Tycho Brahe–dag.

Elektriker tjek

Det er altid en god idé at få en elektriker til at se huset igennem ved indflytning. Her kan I sparre jer selv for mange bekymringer og små problemer, der pludselig bliver store. Heldigvis, er det til at finde en Elektriker i København, som kan undersøge bygningen. Desuden, kan der være nogle ting, som trænger til en opgradering ved overtagelse af et ældre hus. Det kan være udskiftning af stikkontakter eller installation af jordforbindelse. Desuden, skal man altid have fagkyndige hænder til at installere hårde hvidevarer.

Ved ejerlejligheder

Hvis I derimod har investeret i en ejerlejlighed i København, gør mange af de samme overvejelser sig gældende. Mange gamle lejlighedsbygninger er ikke blevet gennemrenoveret, men har i stedet været udsat for en række lapninger gennem årene. Derfor, kan der godt være relevante problemer bag tapeterne. Som nye ejere, skal I vide, hvad der er lavet, og hvad der ikke er lavet. Hyr en elektriker til et el-tjek, så I kan sove trygt om natten. Ingen er interesserede i at få stød, når de træder ud af badet om morgenen, og det er altid rarest at få fikset det mest essentielle, før man giver sig til at indrette sit nye sted.