Nyt hus eller tilbygning?

Nyt hus eller tilbygning?

Står du og din familie overfor en familieforøgelse? Eller er der to familier, der skal bringes sammen i et hus? Der kan være mange forskellige årsager til, at familien har brug for et større hus med flere værelser og rum.

 

Når der er brug for mere plads, kan man vælge at gå ud og købe et nyt hus eller lave en tilbygning på det nuværende.

 

Købe nyt hus

Hvis man gerne vil købe et nyt hus, er der mange ting, der skal falde på plads. Huset skal have den rigtige beliggenhed, det rigtige antal værelser og den helt rigtige atmosfære. Ikke mindst, skal det være til den rigtige pris.

 

Mange ældre huse vil typisk være smukke, men kvadratmeterne vil ofte være udnyttet dårligt. Der kan dog være et stort potentiale, hvis I er villige til at bruge tid og penge på at renovere huset.

 

Hvis I søger ny bolig grundet familieforøgelse, kan det måske være svært at finde den rigtige størrelse og udformning i et gammelt hus. Det kan dog være en fordel at starte på en frisk, hvis der er tale om to familier, der skal bringes sammen i et hus.

 

Her skal I bruge en dygtig og erfaren ejendomsmægler, der kan hjælpe jer med at finde præcis, hvad I søger.

 

Tilbygning

Hvis I allerede er i besiddelse af et skønt hus med en god beliggenhed, men I lige mangler det ekstra værelse eller ønsker et nyt stort køkken-alrum, kan det være en fordel at bygge til. Ofte vil det være billigere end at købe et nyt hus, hvor der skal istandsættes.
Det betyder også, at I kan få det præcis, som I ønsker. Derudover øges husets salgsværdi også ved opgraderingen.

 

Ved en tilbygning er det en god idé at rådføre sig med en tømrer fra starten af. I nærheden af Roskilde og København tilbyder HHT Byg uforpligtende tilbud på hele processen eller dele af den.