Sådan passer du på dit hjem og inventar

Sådan passer du på dit hjem og inventar

At have et hjem stiller mange forpligtelser til dig, hvilket selvfølgelig er uanset om du er lejer i en lejlighed som dig der ejer dit eget hus. At eje sit eget hus stiller dog markant flere forpligtelser til dig selv, hvilket selvfølgelig skyldes at du næppe kan ringe til nogle, hvis der måtte gå hul på et vandrør. Den eneste du i princippet her kan ringe til er vvs’eren, som dog sender dig en mindre regning på deres arbejde efterfølgende.

skaermbillede-2017-12-08-kl-05-02-07

Mange ting kan du ikke forhindre i hjemmet, men du kan på mange områder sikre dig markant bedre end du formegentlig er sikret i dag. Faktisk kan man undgå super mange kedelige situationer, hvis man blot sikrer sig selv en smule bedre. Det er selvsagt, at man selvfølgelig aldrig rigtigt kan forhindre vandskader, brand mfl. Hvis man blot tager sine forholdsregler, men alligevel, så kan du mindske skaden.

 

Du bør investere i noget sikkerhed i tilfælde af brand.

At investere i sikkerhed er altid et område hvor man skal overveje om man vil kaste penge efter dette. Princippet er lidt det samme som en forsikring, som jo er til for at erstatte eventuelle tab, dog kan det være svært at erstatte det ’uerstattelige’, som blandt andet kunne være nogle arvestykker. Chancen for at der måtte opstå en eventuel brand i dit hjem er minimal, det sker hos et super lille antal af danske hjem, men chancen er der. Hvis du skulle være udsat for brand, så ville du være lykkelig over på forhånd at have investeret i et brandsikkert pengeskab, hvor du med fordel kan sikre alle de genstande som er uerstattelige.

Det er umuligt at sikre alle dine genstande, men mange almindelige forbrugsprodukter kan heldigvis erstattes. Vi kan dog godt blive enige om, at det på ingen måde er sjovt at skulle ”starte forfra” med inventar m.m, men det er nu engang erstatteligt, og heldigvis ”døde ting”.

Det er i hvert fald uden tvivl nemmere at erstatte de almindelige produkter i hjemmet. Hvis du har den nyeste router, så har du med garanti også en kvittering liggende på netop denne model, som du derfor kan vise til forsikringsselskabet.

Vores største anbefaling er blot, at du får sikret dit hjem mod skader, som du ikke kan rette op på. Herunder selvfølgelig materielle tab og skader hvor især arvestykker er det mest væsentlige. Vi anbefaler at du anskaffer dig dette smarte brandsikre pengeskab.