Sådan rydder du op i dit barskab

Sådan rydder du op i dit barskab

Barskabet er ikke det skab, man rydder op i mest, og derfor kan der hurtigt komme til at stå slatter og lignende, som man ikke får brugt. At skulle rydde op og rydde ud i barskabet kan virke uoverskueligt, og derfor er det også noget, man ofte nedprioriterer. Har du svært ved at finde motivationen til at gå i gang, eller kan du ikke finde ud af, hvor du skal starte henne, så kan du her få tips til, hvordan du får ryddet op og ud i dit barskab, så det er klart til sommer.

Start med at rydde ud og sortere

Hvis du synes, at oprydningen er uoverskueligt, så kan du med fordel tage det i små bidder, så det gør det nemmere for dig. Eksempelvis kan du starte med at rydde ud og sortere – eventuelt gør det sammen med din partner, så du ikke er alene med opgaven. Stil alle flasker på et bord hvor du kan se dem samlet og find derefter ud af, hvilke der skal ud, og hvilke der skal tilbage i skabet. Eventuelt kan du hælde resterne ud og gemme flaskerne, hvis du godt kan lide at bruge dem til pynt eller lignende, hvilket naturligvis er mere bæredygtigt end at smide dem ud.

Køb derefter nyt ind

Når du har ryddet ud i skabet og sorteret, hvad der bliver, og hvad der skal ud, kan du begynde at købe nyt ind til skabet. Når du køber nyt, kan du tænke på de fremtidige sommeraftener med dine venner og familie. Det kan gøre det nemmere at finde ud af, hvad du skal købe. På mediet Aromatisk kan du finde et stort udvalg af lækre drikkevarer, som passer ind i dit barskab, og før du ved af det, er det sommer og tid til grillmad, og du vil glæde dig over, at du har ryddet op i barskabet.