Skab de bedste rammer om din næste store fest

Skab de bedste rammer om din næste store fest

Når de fleste tænker på at holde en fest, begynder de at lede efter lokaler, der er store nok til det antal gæster, som skal inviteres. Det er den klassiske måde at gøre det på. Der findes dog andre – og sjovere – løsninger. Man kan for eksempel leje et cirkustelt.

Du har plads til alt og alle

En rigtig god grund til at benytte sig af cirkustelt udlejning er at du simpelthen ikke får mere plads end med et cirkustelt. Du får plads til alle dine gæster – og flere til, så du kan invitere lige så mange gæster, som du har lyst til. Du kan endda lade dine gæster tage deres påhæng med. Et cirkustelt er den perfekte løsning til for eksempel firmafester, hvor store firmaer inviterer alle medarbejdere og deres påhæng. Der skal være plads til mange og den plads findes der i et cirkustelt.

Du kan indrette det, som du vil

Mange lokaler til udlejning i hoteller og lignende er allerede indrettede og det er sjældent at man må ændre på indretningen. Hvis du benytter dig af cirkustelt udlejning, er indretningen helt op til dig. Du kan selv vælge stole og borde eller måske noget mere utraditionelt som for eksempel siddepuder. Kun din fantasi sætter grænser for hvad du kan med et cirkustelt.

Du kan servere, hvad du vil

Ofte når man udlejer et lokale bestiller man en pakkeløsning, hvilket betyder, at man er tvunget til at spise den mad, som udlejningsstedet serverer. Med et cirkustelt er det helt op til dig, hvad du vil servere. Du kan lave maden selv (held og lykke!) eller du kan bestille maden fra din absolut yndlingsrestaurant eller cater service.

Nej, du kommer ikke til at fryse

En fordel ved et udlejningslokale er specielt om vinteren at det er varmt. Det er ikke ligefrem det, man tænker om cirkustelte. Men det er ikke umuligt. I dag kan man få nogle meget effektive varmeapparater, som kan opvarme et cirkustelt på ingen tid. Så selvom du teknisk set sidder ”udenfor”, så vil der ikke være koldt.