Det skal du kigge efter, når du vælger håndværker

Det skal du kigge efter, når du vælger håndværker

Står du og skal finde en håndværker til dit næste projekt i hjemmet? Der er et stort udvalg af virksomheder, der tilbyder sig, og det kan være svært at finde frem til den bedste og billigste, til netop dit projekt. Derfor får du her 5 tips til at vælge den rigtige håndværker, så du får det bedste resultat.

  1. Byg Garanti

Find en håndværker der er medlem af Byg Garanti. Med Byg Garanti sikrer du, at håndværkeren er godkendt af Dansk Byggeri, du får dækning ved byggesjusk, fejl og mangler, og samtidig får du 5 års fuld garanti efter arbejdet er færdigt.

Du får en professionel og kvalitetsbevidst murer,der er en del af Byg Garanti i Gørlev og Kalundborg ved at vælge H.A. Byg. Virksomheden udfører alsidigt murerarbejde og alt fra tilbyg til nybyg og renovationer.

  1. Spørg de lokale

Når du leder efter en håndværker, er det en god idé at spørge til andres erfaringer. Spørg din nabo, venner og familie, om de har gode erfaringer med et bestemt firma. Det giver en stor tryghed.

  1. Indhent flere tilbud

De fleste håndværkere vil gerne give uforpligtende tilbud på dit projekt, inden de går i gang. Det er også normalt, at man indhenter tilbud fra flere forskellige virksomheder. Vurder ikke kun på prisen, men også på deres grundighed, kvaliteten af materialer og det generelle indtryk de giver. Det er især vigtigt at have en god dialog og forståelse med sin håndværker, så der ikke opstår nogle misforståelser. Prioriter derfor også kommunikationen som et væsentligt parameter for at vælge håndværker.

  1. Anmeldelser

Hvis du ikke kan støve anbefalinger op fra venner og bekendte, kan du gå på nettet og se diverse anmeldelser af håndværkere online. Her ligger flere forskellige ratingsider, hvor du kan få en idé om kvaliteten af arbejdet.