Tips til at få mere tid og overskud i hverdagen

Dette indlæg er sponsoreret af de samarbejdspartnere der linkes til.

Der er mange måder, hvorpå du kan skabe mere tid og overskud i hverdagen. Du kender sikkert at du ikke føler, du når alt det du skal i dagligdagen. Med de mange små praktiske opgaver som indkøb, madlavning, køre børn til og fra aktiviteter osv. kan det være svært at nå det hele, med et arbejde der også skal passes. Derfor gælder det om, at spare alt den tid man kan, så der er mere tid til de vigtige ting, såsom at være sammen med familien mm. Et eksempel man kan spare indkøb og madlavning på er måltidskasser, som du kan læse mere om og se en oversigt over på Maaltidtildoeren.dk her. Dette og andre tips kan du læse meget mere om i dette indlæg.

Få tid til hygge med de nærmeste

En af de gode ting ved at spare tid i hverdagen med smarte løsninger, der hjælper med de praktiske opgaver, er at man får mere tid til dét, der reelt set betyder noget. Der er ingen grund til at man skal bruge flere timer på kedelige praktiske opgaver i hjemmet, da det er her, der netop er mulighed for at være sammen med familien eller vennerne.

Derfor er det et godt tip, at man finder løsninger til disse opgaver, da det ofte er de mest tidskrævende samt de opgaver, som man ofte ikke magter at gå i gang med. Det kan du også læse mere om i dette indlæg. Det behøver ikke at være så dyrt endda. Du kan eksempelvis prøve en måltidskasse, hvor der findes løsninger, hvor kuvertpriserne faktisk konkurrerer med dem du selv kan lave, når du selv handler ind. Forskellen er bare, at du hverken behøver at handle ind, eller stå flere timer i køkkenet.

Et andet eksempel kunne være rengøringshjælp. Der er kommet mange forskellige apps og hjemmesider, som tilbyder dette. Det har bevirket at priserne er til at betale, og derfor er det ikke nødvendigvis så dyrt, hvis du f.eks. blot skal have rengøringshjælp et par timer om ugen.

Tag cyklen i stedet for offentlig transport

Ja, du læste rigtigt. Pendler du med offentlig transport, så kan det være en idé at tage cyklen i stedet. Det kræver selvfølgelig at du også bor i cykelafstand til din arbejdsplads, men der kan være mange timer at spare. Med offentlig transport er du afhængig af afgangstider, hvilket ofte kan forårsage forsinkelser. Med en cykel kan du fragte dig lige derhen hvor du har lyst, når du har lyst. Og det er billigt!

Det kræver muligvis noget tilvænning, men når man først komme ind i rutinen, er det en rigtig god måde at komme rundt. Og så har det den ekstra fordel, at man også får god motion ud af det.

Ved at spare tid på de praktiske opgaver, og optimere alt det man kan, på de meget tidskrævende processer i dagligdagen, giver det meget mere tid i den anden end. Man kan i stedet lave sjovere og hyggeligere ting, med dem man elsker.