Vedligeholdelse af dit murværk

Vedligeholdelse af dit murværk

Det er særligt vigtigt at holde øje med sit murværk. Både fordi det er altafgørende i forhold til, om dit hus er i god stand, men det betyder også meget for førstehåndsindtrykket rent udseendemæssigt. Et hus med en slidt facade kan let komme til at se gammelt og misligholdt ud, og det er for de fleste ikke et ønske. De fleste ønsker sig et hus, der ser så godt som nyt ud, men her er det altså nødvendigt med en facaderenovering, hvis man opdager revner eller ujævnheder i murværket. Som hovedregel siger man, at man kun behøver at tjekke sit murværk hvert 3-5 år, hvis murerarbejdet er udført i høj kvalitet. Derfor kan det altså sagtens betale sig at lede lidt længere tid end beregnet efter en murer, der bruger tid på sit arbejde og arbejder med stor præcision.

Revner i dit murværk – hvad skal du gøre?

Finder du revner i dit murværk, bør du altså kontakte en fagkyndig for at få mest muligt ud af dine penge og for at opnå det bedste resultat. Du skal være særlig opmærksom, hvis revnerne er store, og du skal dermed kontakte en uddannet murer med det samme. Store revner er nemlig et tegn på, at der er noget i vejen med selve konstruktionen, og revnerne er desuden medvirkende til at fremkalde fugt og vand. Opdager du revner i dit hus enten indvendigt eller udvendigt, er det vigtigt, at du tjekker overalt for at se, om du kan finde flere steder, hvor huset trænger til en kærlig hånd.

 

Bestil renovering af facade her

Befinder du dig i nærheden af Odense på Fyn, og mangler du et tilbud på renovering af facade, kan Murermester Brian Bertelsen med garanti hjælpe dig. Du kan læse meget mere om de forskellige ydelser på Murerodense.dk og her bestille facaderenovering på Fyn.