3 tips til, hvad du skal bruge den ekstra plads i boligen til

3 tips til, hvad du skal bruge den ekstra plads i boligen til

Måske er børnene flyttet hjemmefra, måske har du fået et nyt hus med ekstra god plads, måske er noget helt tredje tilfældet. Uanset årsagen er det synd at lade ekstra plads i boligen gåtil spilde. Læs med og bliv inspireret til hvad du kan bruge de ekstra kvadratmeter til.

Lej pladsen ud

Drejer det sig om et eller flere ekstra værelser, kan du overveje at leje dem ud og påden måde tjene lidt ekstra penge. Du skal selvfølgelig været afklaret med, om du har lyst til at have andre mennesker boende i dit hus, hvilket for mange er en overvejelse, der tager lidt tid at gøre sig. Er du ikke glad for tanken om permanent at dele din bolig med fremmede, er det ogsåen mulighed at leje pladsen ud i kortere perioder. Opret dig eventuelt som bruger påAirbnb, hvor du selv kan bestemme hvornår og til hvem du udlejer pladsen.

Udlej pladsen til opmagasinering

Er det med flere mennesker omkring dig ikke lige det du ønsker, eller er dine ekstra kvadratmeter ikke egnede til beboelse, behøver du ikke helt at opgive tanken om at udleje. Mange søger faktisk opbevaringsplads i forbindelse med flytning eller længere rejser og er ivrige efter at finde billige alternativer til de ellers dyre opmagasineringsfirmaer. Privat udlejning er blevet særligt populært i takt med at Hamsto.dk er blevet lanceret. Her får du mulighed for at leje eller udleje opbevaringsplads påen nem, fleksibel og sikker måde, hvor du selv er med til at bestemme priserne og vilkårene. Læs mere om denne måde at tjene penge på opbevaring her.

Lav et hobbyrum

En tredje idéer at dedikere rummet til dig selv påen helt særlig måde –nemlig ved at indrette det som et hobbyrum. Giv dig selv nogle gode faciliteter til at lave det, du virkelig elsker, sådu får mere ud af både boligen og hverdagen.