Arne Jacobsen 7er stole – startskuddet til hans succes

Arne Jacobsen 7er stole – startskuddet til hans succes

Serie 7, Syveren, 7 er stole eller 7er stole – kært barn har mange navne, og arne Jacobsens klassiske design fra 1955 er ingen undtagelse. Det var faktisk netop disse 7er stole, der resulterede i, at Arne Jacobsen blev kendt verden over for sinde mange fantastiske designs. De mange 7er stole var nemlig decideret perfektion indenfor møbelbranchen, og dens innovative ni lag og dens utrolige styrke gjorde, at den adskilte sig fra alle andre designer stole på markedet. Det fantastiske håndværk bag stolen blev derfor også startskuddet på i bare 7er stolens succes, men ligeledes designeren egen succes – dette gælder især hans andre skalstole, som rækker lige fra Grand Prix stolen til Liljen. Er det desuden stole, som du er helt vild med, og ønsker du derfor at købe nogle brugt til netop din bolig? Så kan du lige her gå på opdagelse i et stort udvalg af brugte 7er stole.

Uendeligt mange muligheder med 7er stole

Noget af det, der adskilte de mange 7er stole fra Arne Jacobsens andre designs, var, at de ikke var designet til et specifikt projekt eller en bestemt bygning. Nej, disse stole blev blot skabt ud af ren passion, og i dag bruges de faktisk alligevel i en række forskellige arkitektoniske sammenhænge grundet deres fantastiske udseende. Derfor vil du blandt andet se de innovative 7er stole på både kunstmuseer, kontorer, restauranter og uddannelsesinstitutioner over hele Danmark samt resten af verden.

Derudover finder du også de klassiske 7er stole rundt i de danske hjem, hvor de ofte er placeret rundt om spisebordet hos den lille børnefamilie eller i køkkenet hos de unge par. Stolen kommer desuden i mange forskellige former og farver, og du finder den blandt andet både med og uden armlæn, som barstol og som børnestol.

Stole i forskellige materialer, farver og former

Mulighederne med de fantastiske 7er stole er således uendelige, og det er faktisk næsten kun fantasien, der sætter grænser i denne sammenhæng. Udover, at de kommer i mange forskellige afskygninger, så er der altså også et hav af muligheder, når det kommer til polstring og finish. Det vil sige, at du kan finde dem i flere forskellige farver og materialer. Derfor kan du blandt andet få de lækre 7er stole i læder, stof og træ – og så kan alle materialer naturligvis fås i et hav af forskellige farver.