Derfor skal du have skoopbevaring i entreen

Derfor skal du have skoopbevaring i entreen

Entreen er måske det rum i huset, der har potentiale til at rode allermest. Det er nemlig rigtigt let at slæbe en masse skidt og møg ind udefra, særligt når vejret er vådt. Sko, jakker, tasker og diverse kan også ende i rent kaos, hvis der ikke er knager nok og tingene bare smides efter forgodtbefindende. Resultatet af dette bliver ofte, at entreen ikke er noget særligt behageligt rum at opholde sig i, og det er faktisk ærgerligt. Rummet er jo det første, man ser, når man kommer fra skole og arbejde, og det er ikke spor godt for humøret at blive mødt af rod og kaos. Det kan noget skoopbevaring heldigvis hjælpe på.

Skoreol og skoskabe

Skoopbevaring fås i mange forskellige former. For eksempel kan man købe sig en skoreol, der ikke fylder særligt meget og derfor kan mases ind i langt de fleste entreer. Det er som navnet antyder en reol til opbevaring af sko, og der er mange forskellige slags at vælge imellem. Du kan få simple modeller, der bare består af et par hylder i træ, men du kan også købe større reoler med plads til en omfattende skosamling. Nogle af dem fås sågar med hynder, så på den måde kan man tilføje entreen en ekstra siddeplads. Skoskabene fungerer efter samme princip, bortset fra at de har form som et skab. Her er hylderne nøje tilpasset, så de ikke kommer til at mase skoene, og fordi skabet stilles op ad væggen, kan man frigøre noget gulvplads.

Snak med din familie om oprydning

Det er klart, at skoreoler og skoskabe kun fungerer, hvis man rent faktisk bruger dem. Hvis folk bare fortsætter med at smide deres sko og tøj i bunker, kan det jo være det samme. Derfor er det vigtigt, at du får snakket med din familie om, at nu skal skoene altså stilles pænt på plads, så entreen bliver rar at være i. Man kan måske lave en aftale om, at der er en hylde til hver, så det bliver lettere for den enkelte at finde sine sko.