Er du træt af at fyre for gråspurvene?

Er du træt af at fyre for gråspurvene?

Måske er du træt af den store varmeregning, eller måske har du problemer med rotter og fugt. Der findes en nem løsning til dig, der ønsker et bedre indeklima og en billigere varmeregning. Nemlig hulmursisolering! Hulmursisolering kan meget vel være løsningen på dine problemer. Det kan udføres på flere forskellige måder, og heldigvis findes der eksperter, der tilbyder at gøre det for dig.

Derudover er det sådan, at hulmursisolering foregår udvendigt, så du behøver ikke at bekymre dig om, hvor du kan opholde dig under processen. Du kan bevæge dit frit i dit hjem, og du slipper dermed for at arrangere overnatning ude af huset, og du kan egentlig i bund og grund fortsætte din dagligdag uden forstyrrelser. Udover en besparelse på varmeregningen vil hulmursisolering også sikre dig mod fugt, skadedyr og det vil også være med til at dæmpe støjen fra eventuelle støjkilder udenfor dit hjem.

Går du meget op i bæredygtighed og miljøet?

Hvis du vil have hulmursisoleret dit hus, kan du vælge virksomheder, der har fokus på at benytte bæredygtigt materiale, og som også har fokus på miljøet. Du kan for eksempel få isoleret med papiruld, som vil lukke varmen inde i dit hus. Der findes også virksomheder, der kan tilbyde isolering med Knauf isolering, som er en forholdsvis ny og miljørigtig metode at isolere på. Det er nemlig lavet af genbrugsflasker og sten, og de er bundet sammen af genanvendelige bio-baserede masser.