Få et større udbytte fra din printer med de rette blækpatroner

Få et større udbytte fra din printer med de rette blækpatroner

Der er mange danskere, som har en printer i hjemmet, som de ikke kan undvære, fordi man enten bruger den til arbejde, skole eller noget helt andet. Den er altså en nødvendighed for mange, fordi man skal bruge den for ofte til, at det giver mening at få printet på biblioteket eller andre steder, hvor de tilbyder print mod betaling. Desværre er det heller ikke helt gratis selv at printe derhjemme, da man sommetider er nødt til at udskifte blækpatronerne. De er et nødvendigt onde, når det kommer til printeren, og de fleste kan godt blive trætte af at skulle betale i dyre domme for blækpatroner.

Det behøves heldigvis ikke være helt slemt at skulle købe printerpatroner, og man kan sagtens finde nogle billige blækpatroner online. Man behøves ikke altid gå efter de helt dyre originalpatroner, som man kan finde ude i butikkerne, da man sagtens kan finde nogle både gode og billige patroner, som lever op til helt samme kvalitet som originalerne.

 

Gode måder at spare på blækpatronerne i printeren

Selvom der sagtens kan findes nogle billige og gode blækpatroner på markedet, er der stadig også andre måder, man kan spare lidt på blækket på, så man ikke behøves udskifte sine patroner helt så ofte.

Et rigtig godt tip til, hvordan man kan spare lidt på blækket i printeren, er faktisk ved at udskrive noget jævnligt. Dette skal ikke betyde, at man bare skal gå helt amok med at printe, men nærmere, at man skal holde patronerne i gang, så de ikke tørrer ud. Det kan for eksempel være, at man lige skal printe et papir ud engang hver 14. dag, hvis der er en periode, hvor man ikke bruger printeren så ofte.

Et andet godt råd er at holde sig til at udskrive i sort og hvid og ikke bruge for mange farver. Dette er en måde at spare penge på patronerne, da de sorte blækpatroner ofte er billigere end farvepatroner.

Til sidst er det vigtigt at slukke for printeren, når man ikke bruger den. Dette er et godt tip, fordi man kan risikere, at printerhovedet står i midten af printeren, hvis man ikke slukker, hvilket er med til at tørre blækket hurtigere ud.