Gulvtæppets geniale egenskaber

Gulvtæppets geniale egenskaber

Gulvtæpper har været erklæret yt af boligindretningen i en lang årrække. Der er dog ingen grundt til at tænke dårligt om gulvtæppet mere. Der findes et hav af situationer og mulighed, hvor gulvtæppet tilfører nogle helt geniale fordele til et rum.

Moderne ro i rummet

Væg-til-væg-tæppet fortjener helt klar en chance til i de danske hjem. I dag fås tæpperne i uld, nylon eller andre syntetiske materialer, som gør, at det kan være andet en det høje, grå, lidt for bløde tæppe, som man typisk forbinder et væg-til-væg-tæppe med. Moderne gulvtæpper er genialt, hvis gulvet er skævt, hvis man ønsker et mere blødt look i rummet, eller hvis man har børn. Klik her og se hvad din lokale tæppemand nær Næstved på Sjælland kan gøre for dig.
Et gulvtæppe med en moderne og rolig farve giver en helt speciel ro i rummet. I dag fås det i mange forskellige nuancer og mønstre – særligt i grå, som giver et godt spil til det moderne skandinaviske hjem. Gulvtæpper kan også tilføje noget hygge i f.eks. børneværelser eller soveværelset, hvor man kan eksperimentere lidt med de mange muligheder, der er i dag.

 

De moderne gulvtæpper er nemme at holde rene. De skal blot støvsuges og holdes pæne. Pletter og mærker kan f.eks. fjernes med et strygejern eller glycerin. Ønsker du, at dine gulvtæpper skal have en særlig duft, kan du blande en duftende olie med bagepulver og sprede det tørre miks ud over gulvet. Støvsug 10 minutter senere og dit gulv vil dufte fantastisk.

Gode anvendelsesmuligheder til erhverv

Gulvtæppet er også genialt at anvende på kontorer og i forskellige erhvervsrelaterede rum. Mange er begyndt at anvende dem på kontorer, fordi de giver noget varme og blødhed til de ellers lidt upersonlige omgivelser. En af de store fordele i erhvervsmæssig sammenhæng er gulvtæppets støddæmpende egenskab. I et stort åbent kontor eller en larmende lobby kan det være en god idé, med forskellige elementer der absorberer lyden.