Hold din næste konference i flotte omgivelser

Hold din næste konference i flotte omgivelser

Søger du efter et moderne konferencecenter med en masse unikke faciliteter, så bør du overveje at holde dit næste møde eller konference i HUSET middelfart på vestfyn. Ved Huset Middelfart er du placeret i naturskønne omgivelser, hvor du er et stenkast fra Lillebælt.

konferencecenter

Herudover er Huset Middelfart placeret ved siden af Hindsgavl Dyrepark. Dyreparken har det hele. Åbne sletter, gamle bøgeskove, stejle skrænter og våde enge. Naturparken har en varieret og stor bestand af dyr og planter. Dyreparken er et sundt afbræk, hvis du og dine gæster har brug for at samle nye kræfter og lufte nye ideer.

Der er også rig mulighed for at afholde forskellige teambuilding øvelser, så dine gæster kan lære hinanden at kende lynhurtigt. Du kan bl.a. tage dine gæster med ud på en brovandring 57 m over havets overflade ved den gamle lillebæltsbro. Det er en unik mulighed for at skubbe til dine gæsters grænser og på den måde opnå en bedre tilknytning til hinanden. Det er en oplevelse de færreste glemmer igen. Der er også mulighed for at sejle, spille golf eller tage en rundtur i Middelfart.

Ved selve konferencecentret er der også en masse unikke muligheder for at opnå de bedste rammer, når du og dine gæster mødes. Der er et utal af mødelokaler og konferencelokaler der passer til dit behov. Samtidig stiller HUSET middelfart en rækker interessante faciliteter til rådighed, hvilket indebærer cafe, gratis p-pladser, gratis wifi og hotel. Hvis dine gæster kommer langvejs fra, har de også mulighed for at overnatte i en af de 70 værelser som HUSET Middelfart sætter til rådighed. Værelserne er inklusiv eget toilet, arbejdsbord og gratis wifi.
En anden fordel ved at vælge Huset Middelfart som sit næste konferencecenter er, at de ligger godt placeret, hvis vi tager de geografiske briller på. Huset Middelfart ligger nemlig kun 10 minutter fra E20 motorvejen og kun en halv times kørsel fra Odense. Hvis dine gæster er spredt udover hele Danmark, kan det være en rigtig god ide at vælge et konferencecenter der har en central placering i Danmark. Huset Middelfart har også en stor og gratis parkeringsplads, der kan rumme flere hundrede bilpladser.