Hvilke gulve passer til dit hjem?

Hvilke gulve passer til dit hjem?

Rundt i hele Danmark og i byer som Herning og Thisted er der stor forskel på, hvilke gulve der findes i de forskellige hjem. Enhver husejer har et gulv, men hvad gulvet betyder for hver enkelt husejer kan være forskelligt. Et gulv i et rum har stor indflydelse på, hvordan et rum skiller sig ud fra andre. Gulvet kan give rummet et lyst, mørkt eller rustikt look som sætter sig præg på hele indretningen. Der kan vælges mellem mange forskellige gulvtyper, og travertingulv kan give dit hjem et rustikt og flot præg. Det er op til dig som husejer at bestemme og beslutte, hvilket gulv du og din familie trives bedst med.

Overvej hvem der færdes i rummet

Hvem der færdes på gulvet, og hvilke aktiviteter der foregår, kan være meget vigtigt. Mange gulve er meget følsomme i forhold til andre, og derfor er det vigtigt, at man vælger et gulv, som kan holde til den færden, som der vil være i rummet. Har man børn skal der ofte foregå lej eller en anden aktivitet, og her skal gulvet helst være slidstærkt, så det ikke får skrammer under aktiviteten. Her kan travertingulv være en god løsning, da denne gulvtype er både pæn og slidstærk. Man skal som forældre derfor ikke have store bekymringer for, om lej og aktivitet i hjemmet skaber ridser og skrammer i gulvet.

Travertingulv kan give et flot og rustikt udseende

Travertingulv har en lang holdbarhed, og hvis det først lægges i et hus, så kan det anvendes i mange år. Gulvet giver et unikt og rustikt udseende i hjemmet, og samtidig så er det nemt at rengøre. Et gulv af travertin kan dermed skabe mange fordele både for børnefamilier, hvor gulvet skal kunne holde til aktivitet, såvel som hos samlevende uden børn som blot ønsker et pænt og lækkert gulv, som er let at rengøre.