Hvilke rammer til din boligindretning?

Hvilke rammer til din boligindretning?

Der er mange muligheder for at sætte et personligt præg på dit hjem, og et godt sted at starte er ofte at gøre noget ved de bare hvide vægge, som findes i de fleste moderne hjem i dag. Ved at sætte fokus på din vægdekoration kan du nemt og hurtigt skabe et helt nyt rum, som afspejler din stil og personlighed optimalt.

Du kan vælge sjove, finurlige, grafiske eller kunstneriske plakater, som gør det muligt for dig at skabe et moderne udtryk i dit hjem. Du kan pryde dine vægge med fotografier af venner og familie, så du altid kan mindes gode stunder med dem, du holder af. Eller du kan hænge malerier op, som tilsætter farve, inspiration og kunst til din indretning.

Uanset hvilken vej du går i dit valg af vægdekorationer, får du brug for noget til at ramme det hele ind, og netop dit valg af rammer kan faktisk også være med til at ændre hele udstrålingen af din vægdekoration.

billede
Rammer i alle størrelser og materialer
Når det kommer til at vælge den perfekte indramning til dine billeder eller plakater, er der mange forskellige veje at gå. Først og fremmeste er det afgørende at finde en ramme, der størrelsesmæssigt passer til det element, der skal indrammes. Her er forhandlerne heldigvis gode til at udbyde et vælg af størrelser lige fra de helt store og opsigtsvækkende i størrelse 50 x 70 til de mellemstore i størrelse 30 x 40 og de mindste motiver i A6. På ravnsby.dk finder du flere forskellige rammer til din boligindretning.

Udover størrelsen skal du også overveje materialet. Her hænger kvalitet og pris oftest sammen, og det er altså værd at kaste lidt ekstra penge efter rammer i en ordentlig kvalitet. Er du til det naturlige og mere rustikke udseende, kan du vælge imellem et væld af forskellige træsorter, der altid giver en flot indramning af dine billeder. Er du mere til det moderne og rå look, bør du kigge nærmere på metalrammer, som kan findes i alt fra sort, guld, sølv og kobber.

Du kan vælge at holde alle dine rammer i samme materiale for at skabe ensartethed og ro i din indretning. Hvis du er lidt mere modig, kan du dog også sagtens mikse forskellige materialer, så rammerne i sig selv er med til at udstråle personlighed.

Rammer er den perfekte udgangspunkt til at skabe din personlige billedvæg i stuen eller på børneværelset. Her er det også godt at tænke i rammer, som kan hænges både lodret og vandret for at skabe dynamik og naturligvis for at kunne passe til alle typer motiver.

Hvis du sætter de rigtige rammer for din vægdekoration, kan du lynhurtigt imponerer alle dine gæster med dine indretningsevner og skabe det hjem, du altid har drømt om.

Leder du efter møbelbutikker med de rigtige rammer kan du på forbrugermagasinet artikel her finde en oversigt over møbelbutikker.