Inspiration til valg af lamper til hjemmekontoret

Inspiration til valg af lamper til hjemmekontoret

Mange indretter både i deres hus eller lejlighed en kontorplads, enten til daglig brug i forbindelse med deres fuldtidsjob eller til mindre brug, når for eksempel regningerne skal betales eller lektierne skal laves. Uanset hvor meget man decideret bruger det, er lys niveauet en vigtig faktor når det kommer til, hvor behageligt og funktionelt det er at sidde og arbejde ved og vi vil derfor kigge lidt nærmere og komme med eksempler på forskellige muligheder og inspiration omkring valget af lamper hertil både designmæssigt og funktionelt.

Bordlamper:

Bordlampe, brun metal, Bloomingville

bloomville

Her falder valget på en mere klassisk bordlampe, som giver et klassisk og stilfuldt design, men samtidig giver et farvespil og liv, da lampen ikke er ensfarvet fra top til bund. Selve lampeskærmen giver et godt spotlys, som giver dig et godt funktionelt arbejdslys og ikke vil komme til at genere dig, hvis du arbejder ved computeren samtidig. Ulempen kan her være at den kommer til, at tage lidt plads på dit skrivebord, men hvis dette ikke er en gene er dette en godt sikkert valg i forhold til design og funktionalitet.

Bordlampe, hvid metal, Bloomingville

bordlampe-hvid-metal-bloomingville

Dette er en mere moderne bordlampe, som kommer i et ensfarvet hvidt design og giver et moderne look og design til rummet. Denne lampe skal dog matches med et mere moderne skrivebord også for, at der ikke kommer et mismatch i forhold til stil og design. I forhold til lys og funktionalitet er denne i top, da den giver et godt arbejdslys, samtidig med at den kommer til at optage minimal plads på skrivebordet, da den kan monteres på kanten af bordet og derved ikke optage unødig plads.

 

Gulvlamper:

Club gulvlampe House Doctor

club-gulvlampe-house-doctor

Denne lampe er et sikkert stilfuldt valg og er en lampe i moderne design, med enkle linjer og en ens sort farve. Optimal til brug ved siden af skrivebordet til at give et godt arbejdslys og med en højde på 130 cm, passer denne til alle slags skriveborde og kan passe ind i langt de fleste indretnings designs.

Gulvlampe, kobber, Bloomingville

gulvlampe-kobber-bloomingville

Kobber er blevet utroligt moderne og denne lampe passer derfor perfekt ind i den moderne boligindretning, samtidig med at den har et strejf af et mere klassisk look. Optimal til brug ved siden af skrivebordet, som arbejdslys og er nem at rengøre, da dette bare kræver en fugtig klud.

Mere inspiration:

Dette var nogle udvalgte sikre valg du trygt kan indrette dit hjemmekontor med, da disse lamper er flotte designmæssigt og høje på funktionalitet. Der er selvfølgelig et hav af andre muligheder, når det kommer til valg af lamper og find derfor trygt mere inspiration på nettet og find mere anderledes og unikke lamper til dit hjemmekontor, hvis dette er din præference.