Kom i julestemning med din familie

Kom i julestemning med din familie

Julen nærmer sig med hastige skridt, så det er på tide at komme i julestemning. Det er en hyggelig tid, som er rar at bruge sammen med sin familie og venner. Men hvordan kan du komme i bedre julestemning?

Kom i stemning med julepynt

Den bedste start er selvfølgelig at pynte op med fin julepynt overalt derhjemme. Du kan f.eks. pynte op med lyskæder, nisser, julekugler, juleduge, dekorationsfigurer og så selvfølgelig en masse fyrfads- og lysestager. I julen er det især hyggelig med en masse lys omkring i form af lyskæder eller levende lys. Du kan pynte op sammen med din familie, så det bliver til en hyggelig ting, I kan gøre sammen. Skru op for julemusikken og find brunkagerne frem.

Bag med din familie

Det er ikke rigtig december, hvis I ikke har bagt julekager. Der er intet hyggeligere end en eftermiddag i december måned, hvor I bager julekager sammen alle sammen. Find opskriften på alle jeres favoritsmåkager, og så er det bare at gå i gang. Når duften af jeres småkager først spreder sig i huset, kan I ikke undgå at komme i julestemning. Specielt ikke hvis I bagefter nyder jeres småkager til en god julefilm.

Se julekalender

Til december hører sig også til, at der er julekalender i fjernsynet hver dag. Gør det til en tradition, at I hver aften skal være sammen om at se årets julekalender. Det er hyggeligt for både børn og voksne.

Vær kreativ

Der findes flere forskellige kreative juleprojekter, I kan gå i gang med, for at komme mere i julehumør. Aftal en eftermiddag, hvor I alle sætter jer ned for at være kreative. I kan f.eks. flette julehjerter, lave julestjerner, stikke nelliker i appelsiner eller noget helt fjerde. Bagefter kan I hænge det op og lade det pynte i huset.