Nyt badeværelse? Det skal du huske

Nyt badeværelse? Det skal du huske

Man siger generelt, at et badeværelse holder i ti år. Alligevel er der mange danskere, som ender med at have det i længere tid. Det er selvfølgelig ikke sådan, at du slet ikke kan holde dit badeværelse ud, hvis du har haft det i mere end ti år.

Men ti år er en god grænse for, at der skal ske noget nyt. Især når det kommer til de mange nye klimavenlige tiltag, der er sket over de sidste ti år, vil det i sig selv være grund nok til få skiftet. 

Du kan enten selv stå for det, eller du kan få hjælp til renovering af badeværelse. Det gode ved at få hjælp er, at du ikke skal tænke over alle de nye ting, som du kan få i dag. En ekspert vil allerede have styr på det hele, så hvis du har råd til, kan det varmt anbefales.

Det skal du have nyt af

Hvis du har haft dit badeværelse i mere end ti år, er det nok begrænset, hvad du stadigvæk kan benytte fra det.

Disse ting skal du helt sikkert have nyt af:

  • Bruser
  • Toilet
  • Håndvask (blandingsbatteri)

Generelt skal du skifte alle de ting, som benytter vand. For i dag kan du få langt bedre toiletter osv., som bruger langt mindre vand. Hvis du kan huske 30-40 år tilbage, så kan du måske huske, hvor meget der allerede er sket, når det kommer til toiletter. Der er ikke sket ligeså meget på de sidste ti år, men der kommer helt tiden forbedringer.

Bruseren er et godt sted at spare mange penge på sine vandregning og være mere miljøvenlig. For de gamle brusere benyttede massivt meget vand, så vi kunne blive rene. De nye brusere gør dig rent, uden du behøver bruge meget vand. Få styr på alle disse ting til dit badeværelse.