Sådan fornyer du din stue fuldstændig

Sådan fornyer du din stue fuldstændig

Hvis du lige nu føler, at stilen og indretningen i din stue slet ikke er dig, eller hvis du bare savner noget fornyelse, kan du gå i gang med at lave din stue helt om. Det kan være virkelig rart med noget forandring derhjemme en gang imellem, så tingene ikke ser ud, som de altid har gjort.

Start på væggene

Du kan starte med at gøre noget ved væggene i din stue. Hvis ikke de er blevet malet i mange år, vil de have godt af en opfriskning. Du kan altid bare opfriske den nuværende farve, men du kan også springe ud i nogle nye farver. Det kommer helt an på, hvor modig du er og hvor stor en forandring, du er ude efter. I samme omgang kan du også male paneler og loftet, hvis det trænger. Hvis ikke du selv har mod på at begynde at male, kan du f.eks. kontakte Mikkelsen og Ludvigsen, som er maler i Vejle og omegn.

Forny dit gulv

Ligesom med dine vægge, kunne dit gulv sikkert også godt trænge til en opfriskning. Hvis du har et trægulv i din stue, som ser slidt og gammelt ud, kan du få det slebet og behandlet, så det bliver nærmest så godt som nyt. Du behøver slet ikke ud og købe et helt nyt gulv.

Ryk rundt og tilføj

Hvis du savner en total forandring, er det ikke altid nødvendigt at købe helt nye møbler, selvom det kunne virke fristende. Faktisk kan du skabe en helt ny stue ved at rykke rundt på alle dine egne møbler. Prøv at stil dine møbler på en måde, som du aldrig før har tænkt. Herfra kan du altid supplere med lidt nye ting såsom et tæppe, nye vaser eller farverige malerier på væggene. Det vil alt i alt kreere en helt ny stil og stemning.