Sådan kommer vi til at indrette os i fremtiden

Sådan kommer vi til at indrette os i fremtiden

Vi har i lang tid indrettet os efter den nordiske minimalisme, der har opnået international anerkendelse. Her er det store, gennemgående tema den nordiske natur, hvilket afspejles tydligt i indretningsstilen samt interiøret, hvor det i høj grad er træ og andre naturlige elementer, der går igen. Samtidig er det de støvede og mere anonyme farver og nuancer, der går igen, måske med enkelte, kontrastfulde farver iblandt.

Noget tyder dog på, at det ikke just er denne stil, der kommer til at afspejle indretningsstilen i de kommende år. Læs med herunder, og få et indblik i vi kommer til at indrette os fremadrettet. 

Hjemmet får et mere industrielt look

Som tidligere nævnt har boligindretningen trukket spor til naturen. Det vil ikke længere være tilfældet, for hjemmet vil i langt højere grad få et industrielt look, hvor det er butiksindretning og fabrikshaller, der er inspirationen.

Samtidig vil hjemmet få et mere råt look, hvor væggene eksempelvis spartles i stedet for at blive malet.

Vi inspireres af Sydens sol

For at bryde med det industrielle, er det nødvendigt med elementer, der leder tankerne væk fra det rå look. Det gøres med elementer, der inspireres af Sydens sol. Det kan eksempelvis være, at hænge plakater op med eksotiske motiver, planter eller andet.

Den brugskunst, vi har i hjemmet, vil altså få et varmere udtryk — og det er ikke kun på de motiver, vi hænger op, det kan ses. Der kommer også flere farver i hjemmet. Præcis som det er tilfældet, hvis man besøger et hvilket som helst hjem i Sydeuropa.

Der kommer flere farver i hjemmet

De seneste år har vi ikke haft mange farver i vores hjem. Det er dog tid til at gøre op med den tendens. Der vil nemlig komme mere knald på farvespektret, og det det vil også bidrage til, at hjemmet får et mere varmt look.