Sådan skaber du en personlig indretning

Sådan skaber du en personlig indretning

Med ganske få tilføjelser og fornyelse kan dit hjem let og simpelt komme til at fremstå anderledes og mere personligt. Har du svært ved at finde frem til de små ændringer, som hjemmet kræver for at komme til at bære præg af dig og din personlighed, skal du læse med nedenfor.

gardiner

Grønne planter giver liv

Grønne planter giver ikke alene liv og god luft i hjemmets rum, de sætter også sit præg på ens personlighed og stil. Planter fås i uendelige udgaver og der er dem, som skal passes med kærlige, grønne hænder og så er der dem, der ikke behøver særlig meget vand og pasning. Har du ikke grønne fingre, skal du gå efter kaktusser, aloe Vera planter eller kig nærmere på en Monstera Deliciosa. Kan du lide at nusse om de grønne venner, kan du pryde hjemmet med fx en Pilea Peperomioides, der kræver fugtighed og let gødning eller flotte sukkulenter, der behøver tilpas meget vand og sollys.

Kreativitet med personlighed

Udsmyk dine vægge med kunst og billeder i forskellige farver og størrelser. Har du højt til loftet og langt mellem hjørnerne, er en billedvæg ideel i din indretning. Sørg for størrelsesforskelle og hav både stående og liggende rammer på væggen. For yderligere personlighed til indretningen kan du putte familiefotos i rammerne og på den måde skabe en mindevæg, der hver dag vil sprede glæde, og samtidig vil dit hjem komme til at udstråle varme og personlighed på højt plan.

Lad gardiner skabe rammerne

Gardiner er ikke kun gavnlige i forbindelse med at lukke lys ude fra rummene. Du behøver ikke kun anskaffe dig gardiner, fordi du skal sove og derfor ikke vil forstyrres af nysgerrige blikke udefra eller morgensolen på himlen næste dag. Gardiner er i sær gode til at understrege den personlige stil i indretningen. Skab variation i hjemmet og udsmyk stuen med tunge, smukke gulv til loft gardiner, mens du har foldegardiner eller rullegardiner med mørklægning inde i soveværelset og børnenes værelser. Skab stemning ved hjælp af forskellige gardintyper og farver. På Gardinbussen-prisgaranti.dk kan du også få fagfolk ud i dit hjem og blive vejledt om de mange muligheder inden for gardinløsninger. De tilbyder et bredt sortiment med størrelser efter specialmål.