Spændende belysning i din virksomhed

Spændende belysning i din virksomhed

Kunne du godt tænke dig at få gjort noget ved indretningen i din virksomhed, der gør, at kunderne, der kommer forbi, virkelig kan huske jer? Det behøver ikke være store ændringer, der skal til. Måske du har tænkt, at det vil kræve, at der fuldstændig bliver byttet rundt på nat og dag, at der skabes fællesrum og åbne arealer og andre ting, der kræver, at der bliver lagt rigtig meget tid og penge i projektet. Selvom det selvfølgelig er en mulighed, kan der også gøres andre ting.

Lamper og belysning er noget af det, man virkelig lægger mærke til, når man træder ind i et rum. Hvis I blot har nogle halvkedelige spots i loftet, er det ikke noget, man vil lægge mærke til i det store billede, men hvis I har eksperimenteret med store lamper i sjove faconer, kan det være, det er noget, der går hen og bliver et samtaleemne. Det er en relativt lille mængde arbejde, der skal til, for at man kan ændre på belysningen, og det kan virkelig være med til at gøre en forskel. Kig på lamper til boligindretning og erhverv her.

Fede lamper i privaten

Hvis du ikke lige går ind under kategorien erhverv, men stadig godt vil eksperimentere med belysning, så læs med her. Det kan nemlig også give en sjov effekt at lege med forskellige former for belysning i privathjemmet. Selvom mange tænker, at man ikke kan få plads til alverdens store, sjove lamper i mindre rum, så kan man med den rette indretning og lidt fantasi godt arbejde på at få gjort stuen til et rum, hvor der er plads til både et spisebord, sofaarrangementet samt fede lamper over spisebordet, som virkelig kan blive et samtaleemne til middagen.

En fed lampe behøver heller ikke være hverken stor eller loftshængt. Her kan lige så godt være tale om en fed gulvlampe, I har stående ved en lænestol, så der altid er godt lys, hvis man gerne vil sidde og nyde en god bog. Det er vigtigt, at det er en lampe, der opfylder jeres behov for, I hvilken retning, lyset skal falde, samt hvor mange indstillinger, den skal have. Nogle lamper og pærer kan regulere på lysstyrken, hvilket rigtig mange sætter pris på, når de sidder og skal nørkle med noget i lyset. Det gør, at det ikke nødvendigvis er alt for skarpt til det, man nu har gang i.